~~Zielonkawy Żeniszek niezalogowany 7 czerwca 2023r. o 18:05
~~pero napisał(a): A ja to tego jegomościa bym się zapytał o kupno Hotelu Piast i potem sprzedaży pod obecną galerię. Ale mi się nie chce dyskutować z takim przyszłym naprawiaczem.
Sprawa hotelu piast jest co kolwiek dziwna .Sprzedaż po galerie to już góra lodowa.
Są ludzie co pamiętają.
~~Złotobrązowa Fortegilla niezalogowany 7 czerwca 2023r. o 18:10
Szanowny panie Dariuszu. Coś mi się zdaje, że niechlubnie zapiszesz się pan na kartach historii, przynajmniej Bolesławca. Nie ma czego panu zazdrościć, bo zataczasz pan błędne koło. Starsi ludzie to już przeżyli i nie wszystkim da się wciskać takie brednie o tragicznej sytuacji w kraju.
~~Schabowy po lubelsku niezalogowany 7 czerwca 2023r. o 18:40
TVN lemingom o Turowie nie mówi, bo nie ma co powiedzieć? Jeśli będą popierać stanowisko WSA orzeczone na wniosek organizacji Czech i Niemiec, to strzelą opozycji nie tylko w kolano, a w sam środek czoła. Dlatego lepiej przemilczeć bo przecież nie mogą skrytykować. I tak właśnie hoduje sie takich co bezmyślnie wychodzą na ulice i drą japę pełną bluzgów przeciw temu co im tam TVN, Onet i Wyborcza nawkładają.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.