~~Jasnofioletowy Tulipanowiec napisał(a): PiS to najobrzydliwsza od ponad 30 lat zaraza jaka spotkała Polskę.
Trzeba ją wypalić do ostatniego wirusa w październiku kartami do głosowania.
Zastosowana autokorekta
M21W2 napisał(a): Panie Sas nie wiem jaki będzie wynik wyborów , wiem że mógłbym Panu napisać jakie obietnice składały poprzednie ekipy , nie widzę w tym żadnego sensu , życzą powrotu do władzy , lewicy z PO .
Obietnice Pańską zapamiętam , przypomnę te obietnice bolesławieckiemu krzykaczowi populiście .
Zapraszam do wzięcia udziału w tej debacie na forum , mam nadzieję że nie braknie Panu odwagi zaprezentować jak to zrobicie aby Polska jak wynika z Pańskiej wypowiedzi była krajem "mlekiem i miodem płynącym ".
Lucjan Złotkowski
~~Biała Konwalia napisał(a): Skończmy ze złodziejstwem - zamknijmy kopalnię w Turowie na życzenie Niemiec gdzie ich kopalnie w niedalekim sąsiedztwie fedrują na maxa, a elektrownie dymią aż miło.
Ps. a jak się szło w towarzystwie kolegów Urbana z NiE i kolegów mordercy ks. Popiełuszki? Jak się szło ze starymi komuchami Milerem, Cimoszewiczem, Czarzastym i innymi takimi? Jak się szło z bluzgami na ustach w towarzystwie dzieci? Kim wy w ogóle jesteście?