Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Biskup Legnicki: w piątek będzie można jeść mięso
~~Biskup bolesławiecki niezalogowany
8 czerwca 2023r. o 10:45
Dzięki bro! Dzięki za pozwolenie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Staroróżowa Hortensja niezalogowany
8 czerwca 2023r. o 10:51
Mnie taki czarny w sukience i wczarnych okularach w 1986 roku w Kotliskach po mszy chciał mnie obmacywac.Dzisiaj ten pedofil jest akazany.Czarna zaraza mając władzę duchowa wykorzystuje ją do celów seksualnych .
8 czerwca 2023r. o 10:57
To są pedofile,normalny człowiek zakłada rodzinel.Korporacja potrzebuje młodych do igraszek intymnych mam na myśli korporacje katolicka.Sam jeden biskup zgłosił się do seksuloga ,że ma problem z księdzem odnośnie że wzorem.Oni nawet się nie ukrywają że swoim zboczeniem.
8 czerwca 2023r. o 11:16
Sukienkowi w czarnych sukienkach,dzisiaj zamkną w tabernakulum na klucz po aeoracji Boga Słońca Saturna.Pod kluczem będzie do następnej adoracji.Teraz można na wakacje do Tajlandi.Obludnicy w czarnych sukienkach się nawracajcie.A nie dumnie po placu chodzicie, ja na wasz pyszny widok modle sie o .wasze nawrocenie.
~~Piotr niezalogowany
8 czerwca 2023r. o 11:28
Te frytki na zdjęciu są spalone. Mięcho też wygląda nieapetycznie. Dziekuję za taki obiad. Pozostanę przy pierogach, pomidorówce i kompocie.
~~markisbolimfo niezalogowany
8 czerwca 2023r. o 11:54
Wot lewactwo ,wrzutka tego tematu to kolejny dowód że ta,, redakcja " walczy z kościołem
~~Białobrązowa Lantana niezalogowany
8 czerwca 2023r. o 11:59
To się komunistyczne psy rozszczekały.
8 czerwca 2023r. o 12:09
Pseudo katolle to jedyna religia na świecie,kiedy decydują w dniu czerwcowym.Obmyslili sobie święto Boże Ciało. A teolodzy mówią ,że Pan Bóg jest Duchem.kluczem rano wypuszcza Pana Boga z Skrzynki po procesji kluczem go zamkną w tabernakulum ,byłeś nam potrzebny w processji.Teras siedź zamknięty pod kluczem ,następnym razem kluczem Cie wypuszczę. Ale ciemny narod daje się wieźć pseudochrzescijanom w czarnych sukienkach.To są neupoganie oni nie chcą znać prawdy bo korporacja daje im utrzymaniem
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.