Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Biskup Legnicki: w piątek będzie można jeść mięso
~~Staroróżowa Hortensja niezalogowany
8 czerwca 2023r. o 9:49
No niewiem co bym zrobił z takim balwochwalca w czarnej sukience jak by mnie zamykał w swojej skrzynce,nazwali to balwochwalcy tabernakulum.I mam siedziedz w tej skrzynce ,kiedy balwochwalca w czarnej sukience mnie wypuści.Oczywiscie cały lud niewierny musi widzieć jak ten ponad Boga kluczem otwiera dostęp do Pana Boga.O teraz jak mnie wypuścił śpiewajmy o Ty Najwyzszy.Poganie katolickiego kościoła się nawracajcie i daleko o tych czarnosukienkowych pseudo Chrześcijan. ONI DALI JUŻ SWIADECTWO.kazali nosić dzieciom maski I im się dusić. Powiem szczerze brzydzę się takim sukienkowym ale Pan mi mówi przebacz ,ale trudno mi jest .Po prostu pogardzam takimi pseudokaplanami.To są tacy sami ludzie co podpisaywali lojalkę z komunistami
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Bubu niezalogowany
8 czerwca 2023r. o 10:02
To mięso to po prostu małe pogłowie trzody chlewnej z powodu chorych dzików ,ale to jednak grzech.
8 czerwca 2023r. o 10:12
O pochod 1 majowy idzie ,ze strachu w pochodzie 1 majowym szli ,bo kierownik kazał i szturmuwki dawał. Teraz gorliwi komuniści nawrócenie idą drugim pochodem ku Czci Saturna. TO NI NIE MA NIC WSPOLNEGO ZA PRAWDZIWYM CHRZESCIJANSTEM.TO JEST CZESC POGANSKA SATURNOWI.Oni oddają kult słońcu.Nawracajcie się i wierzcie ewangeli.Ci czarnosukienkowi posunęli się tak daleko,że w oczach ludzi mają władzę zamykania i otwierania kluczem Pana Boga w tabernakulum .Co za Swietokractwo ,oni decydują kiedy Pan Bóg ma działać, otworzymy kluczem ,o teraz się balwochwalcy się modlcie.A jak zamkniemy kluczem to Pan Bóg zamknięty.Ludzie obudzcie się i Uciekajcie o tych slug poganskiego Saturna.Czytajcie Pismo Święte,Biblię, Slowo Boże. Ta korporacyjna elita sama brnie w przepaść bo prawdy w nich niema tylko klamstwo.
~~Czerwonobrunatny Winobluszcz niezalogowany
8 czerwca 2023r. o 10:12
można jeść mięso?...o dzięki ci ''laskawco'' ;D
to ruszam biegiem do lodówki bo jeszcze coś ci się odmieni...;D
~~Rdzawobrunatny Cytryniec niezalogowany
8 czerwca 2023r. o 10:22
Faryzeusz , jedno piwo Bezalkoholowe możesz wypić . Bo POtem wiesz co wyprawiasz nad bobrem .
8 czerwca 2023r. o 10:30
Mam pytanie czy wierny odruchowo podaję rękę kapłanowi, czy kapłan może podac reke wiernemu .Kiedyś mi się z darzyło po rozmowie z kapłanem w parafi W Niebowziecia w Bcu.Proboszcz ostacyjnie uchylił rękę, czy proboszcz tak powinien zrobić dodam nikogo nie zabiłem tylko przeszkodziłem w jego nadzorowaniem prac nad ogrodem.Oczy wilka i myśli mi przyszły po co przyszles.to ma być proboszcz taki obcy do wiernego.Ci ludzie to też mają choroby psychiatryczne.
~~Czerwonobrunatny Winobluszcz niezalogowany
8 czerwca 2023r. o 10:37
poczekajcie ...kto wie czy nie wprowadzą nakazu dla np. kobitek by do kościółka tylko z ''worze pokutnym'' ...bez najmniejszego makijażu czy kolczyczka...
a jak pójdziecie po jakiś dokument np. akt chrztu i poprosicie o paragon to wezwie Policję bo to skandal by prosić o coś takiego...;D
to wręcz ''atak na wiarę'' ;D
~~złodziej z Torunia niezalogowany
8 czerwca 2023r. o 10:44
~~Staroróżowa Hortensja napisał(a): Mam pytanie czy wierny odruchowo podaję rękę kapłanowi, czy kapłan może podac reke wiernemu .Kiedyś mi się z darzyło po rozmowie z kapłanem w parafi W Niebowziecia w Bcu.Proboszcz ostacyjnie uchylił rękę, czy proboszcz tak powinien zrobić dodam nikogo nie zabiłem tylko przeszkodziłem w jego nadzorowaniem prac nad ogrodem.Oczy wilka i myśli mi przyszły po co przyszles.to ma być proboszcz taki obcy do wiernego.Ci ludzie to też mają choroby psychiatryczne.

Jeżeli nie miałeś w dłoni koperty , to mu się wcale nie dziwię .

&ab_channel=Przemek2k17
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.