Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

O tym dlaczego ja nie cierpię ludzi.

~~Angela niezalogowany
10 czerwca 2023r. o 8:07
09.06.23r ok godz 20 na drodze przed moim domem zatrzymała się blondynka w srebrnym samochodzie tylko po to żeby z bagażnika w którym miała pełno różowych i czerwonych rzeczy pozbyć się małpki po żołądkowej klasycznej miętowej. Teren który jest za drogą jest nasz i zapewniam że wogole nie wygląda jak śmietnik tylko ktoś uznał że jak o to dbasz i ja ci śmiecia podrzucę to sobie posprzątasz.
Kompletne zero jakiegoś poszanowania że to jest czyjeś i dla tego że właściciel pracuje żeby to czysto i estetycznie wyglądało.
Kobieta wysiadła z samochodu pogrzebała w bagażniku rozglądała się czy nie ma nikogo w pobliżu i łokciem celowo jakby się bała zostawic odciski palców wypchnęła to z bagażnika.
Powiem tak ja jeszcze jestem uprzejma tylko jak w któryś dzień odniose komuś jego/jej śmieci i wrzucę na środek podwórka i powiem kilka zdań to zapewniam że nauczycie się trochę SZACUNKU. Zwyczajnie ja postąpię wobec kogoś jak ktoś wobec mnie.
Swoją drogą chyba ktoś miałby problem jakby domownicy zobaczyli otwarty bagażnik i pustą małpkę że aż trzeba na cudze podwórko to wyrzucić.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Angela niezalogowany
10 czerwca 2023r. o 8:13
Bezczelne zachowanie miało miejsce we wsi Sedzimirow
~~Fiołkowa Języczka niezalogowany
10 czerwca 2023r. o 8:36
Dżesika podrzuciła pustą flaszkę andżeli a flaszkę wypił brajanek.
~~Liliowa Jeżyna niezalogowany
10 czerwca 2023r. o 12:03
Popieram.. też jestem uczulona na ludzką głupotę... Takich zachowań jest więcej.. mnie denerwuje podrzucanie śmieci, a dodam że samochody które podjeżdżają pod śmietnik byle jakie nie są.. Stające psy.. tzn bardziej ich właściciele co nie sprzątają.. do psów nic nie mam... Smarkanie facetów (kobiety jeszcze nie spotkałam) smarkajacych i plujących na chodnik...pchanie na mnie wózka w sklepie, choć człowiek widzi że stoję przy kasie a ten aby do przodu...wywalanie poetów gdzie popadnie...
~~wina Tuska niezalogowany
10 czerwca 2023r. o 12:16
~~Liliowa Jeżyna napisał(a): Popieram.. też jestem uczulona na ludzką głupotę... Takich zachowań jest więcej.. mnie denerwuje podrzucanie śmieci, a dodam że samochody które podjeżdżają pod śmietnik byle jakie nie są.. Stające psy.. tzn bardziej ich właściciele co nie sprzątają.. do psów nic nie mam... Smarkanie facetów (kobiety jeszcze nie spotkałam) smarkajacych i plujących na chodnik...pchanie na mnie wózka w sklepie, choć człowiek widzi że stoję przy kasie a ten aby do przodu...wywalanie poetów gdzie popadnie...

A co Ty chcesz to patologia ,wyborcy PIS .Robić się nie chce ,czekają tylko na zasiłki i plusy .
~~Płowobrunatna Aralia niezalogowany
10 czerwca 2023r. o 20:48
oraz z zasiłku kupują samochody
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza
REKLAMA Zapraszamy