~~Mało ci łajzo napisał(a): Ktoś napisał: ~~Fhc napisał(a): I gawiedź ma znowu temat zastępczy i bicie piany. Jakie to spoleczeństwo jest głupie, łyka wszystko co te media klepią od rana do nocy, nie dziwcie się że władza od 30 lat okrada kraj i robią co chcą! I wychodzą durne baby z esesmańsmimi znakami, no jest się czym chwalić naprawdę! To wstyd a nie duma smarować to na ciele. Nie wiadomo co się naprawdę stało już pożywka dla wszelkiej maści idiotów chcących się wybić w jakikolwiek sposób na cudzej tragedii. Nie umniejszam i współczuję rodzinie z całego serca, sama straciłam 26 letniego brata w zeszłym roku i to jest coś strasznego. Ale każdego dnia jest jakaś ludzka tragedia, a to co robicie to jest chore!!!!!
To może jest ci mało strata brata. Może jeszcze dziecko strać.Chora to ty jesteś na znieczulice .
Kim trzeba być, żeby życzyć komuś utraty dziecka??? Mój brat, był dla mnie jak moje dziecko ponieważ kiedy się urodził ja już byłam prawie dorosła. Zmarł nagle i niespodziewanie na bezdech senny. Nikomu nie życzę tego co przeżywamy nadal po jego stracie. Uważam że każda strata bliskiej osoby jest ciężka a licytowanie się o to to tylko chory umysł takie rzeczy robi. Prędzej czy później każdy tego doświadczy ponieważ żyjemy i umieramy jeden bardzo wcześnie inni żyją długo. Życzę ci żebyś nabrał/ nabrała rozumu