Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Jakie są szanse na zmianę prezydenta?
~~Vanessa niezalogowany
13 czerwca 2023r. o 15:25
~~Czerwonobrązowa Pragnia napisał(a): Podajcie jakieś nazwisko, kogoś kto mógłby pociągnąć to miasto...brak ...

Ja chcę! Mogę! Potrafię!! Mnie wybierzcie! Mnie!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Płomiennorudy Zimowit niezalogowany
13 czerwca 2023r. o 15:41
~~Jaskier złocisty napisał(a): Był taki jeden co uważał się za lepszego od Romana . Dzisiaj się cieszcie że wtedy przepadł z kretesem bo dzisiaj byście dopiero tu mieli jazdę .

Człowieku, co ty pier..lisz?
Takiej jazdy jak teraz to w żadnym mieście na dolnym śląsku nie ma.
Inwestycje w Misie, a o ronda nie można się od dziesiątek lat doprosić.
Każda dziura w tym grajdołku oparkomatowana. Nie ma parkingu przy dworcu.
I to finansowanie antykatolickich portali.
~~Jaskier złocisty niezalogowany
13 czerwca 2023r. o 17:01
~~Płomiennorudy Zimowit napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jaskier złocisty napisał(a): Był taki jeden co uważał się za lepszego od Romana . Dzisiaj się cieszcie że wtedy przepadł z kretesem bo dzisiaj byście dopiero tu mieli jazdę .

Człowieku, co ty pier..lisz?
Takiej jazdy jak teraz to w żadnym mieście na dolnym śląsku nie ma.
Inwestycje w Misie, a o ronda nie można się od dziesiątek lat doprosić.
Każda dziura w tym grajdołku oparkomatowana. Nie ma parkingu przy dworcu.
I to finansowanie antykatolickich portali.

A co mnie może obchodzić co dzieje się w innych miastach? A co ty zrobiłeś by coś zmienić w tym mieście? Nie słyszałem ani nie czytałem byś przykuł się w proteście do klamki w Ratuszu. Abyś skupił koło siebie z pięciu czy dziesięciu i protestowali w Rynku.
Więc ''Człowieku, co ty pier..lisz?''
Nie masz sposobu na parkometry? A takie to proste. Przeszkadza ci finansowanie antykatolickich? A nie przeszkadza ci dofinansowywanie parafii?
~~Chcesz i masz niezalogowany
13 czerwca 2023r. o 17:06
~~Jaskier złocisty napisał(a): Był taki jeden co uważał się za lepszego od Romana . Dzisiaj się cieszcie że wtedy przepadł z kretesem bo dzisiaj byście dopiero tu mieli jazdę .

To wy przepadliście z kretesem. On sobie żyje elegancko a wy dostajecie po tyłku z kretesem od swego ulubieńca.
To wy wybraliście radnego który został skazany. To wy wybralicie zgraje radnych bezradnych pazernych na ratuszową karmę.
~~Leszczyna leśna niezalogowany
13 czerwca 2023r. o 17:14
Przestań bo ta ,,elegancja'' jest dobrze widoczna od lat na tej jego elewacji. Tył budynku to totalna ruina i wie to każdy bywający u mechanika.
~~Prognoza niezalogowany
13 czerwca 2023r. o 17:48
to jest miasto dla emerytów i emeryci wybiorą Piotrka ponownie na 100 % , zresztą nie widzę rozsądnego człowieka , który jest mu w stanie zagrozić. Przyjdzie ktoś inny i wsadzi na stołki takich samych kompetentnych jacy są obecnie. Zresztą nie chciałbym oglądać co tygodniowych imprez katolickich w mieście pt. chwalmy i cieszmy się , bo większej obłudy to nie ma jak w imię Pana Boga bycie merkantylnym cwaniakiem. Amen
~~Szafirowy Grab niezalogowany
13 czerwca 2023r. o 18:32
Polityka resetu
Piotra Romana w sprawie
mordów i kaźni więźniów
w obozach koncentracyjnych i
relacji ze stroną niemiecką .

Szansa pana Piotra Romana
na reelekcję 0, 0 % .
Zero procent .

Gazeta Wrocławska
w dniu
dzisiejszym , 13 czerwca 2023 roku opublikowała bardzo obszerny artykuł na temat
bolesławieckiej Concordii i historii
tego miejsca .
Gazeta Wrocławska
w swoim artykule podkreśla że w tym miejscu byla niemiecka filia obozu koncentracyjnego i
nie zakłamuje historii II wojny
światowej .

Piotr Roman wielokrotnie , publicznie
kłamał o historii tego miejsca
twierdząc że w Bolesławcu nigdy
nie było żadnego obozu
koncentracyjnego .

Pan Piotr Roman po wyburzeniu obozu koncentracyjnego na ulicy
Staroszkolnej i części na ulicy Orlej
całkowicie pogrzebał swoje szanse
w wyborach .

Kto zostanie nowym prezydentem
miasta ?
~~Szafirowy Grab niezalogowany
13 czerwca 2023r. o 18:36
Obóz koncentracyjny to wyborcza
pięta Achillesa
pana Piotra Romana .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy