~~Kirowa Nasturcja napisał(a): Ja sie wypowiem w innym temacie, a mianowicie , dlaczego w stokrotce w Boleslawcu placi sie za zrywke a w Legnicy w stokrotce nie a przeciez to jedna firma .W sklepie nie ma zadnej informaci ani ceny za zrywke ,czy to jest zgodne z prawem czy naduzycie czy czyjes widzimsie na ktorym sie zarabia nie zgodnie z prawem
~~Kirowa Nasturcja napisał(a): Ja sie wypowiem w innym temacie, a mianowicie , dlaczego w stokrotce w Boleslawcu placi sie za zrywke a w Legnicy w stokrotce nie a przeciez to jedna firma .W sklepie nie ma zadnej informaci ani ceny za zrywke ,czy to jest zgodne z prawem czy naduzycie czy czyjes widzimsie na ktorym sie zarabia nie zgodnie z prawem
~~Srebrnobiały Pieris napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kirowa Nasturcja napisał(a): Ja sie wypowiem w innym temacie, a mianowicie , dlaczego w stokrotce w Boleslawcu placi sie za zrywke a w Legnicy w stokrotce nie a przeciez to jedna firma .W sklepie nie ma zadnej informaci ani ceny za zrywke ,czy to jest zgodne z prawem czy naduzycie czy czyjes widzimsie na ktorym sie zarabia nie zgodnie z prawem
w Zgorzelcu w centrom miasta stacja SHEL ma zawsze kilkanascie groszy tansze paliwo niz w Boleslawcu to jest tak zwany bizNes po BOLESLAWIECKU