Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Poseł KO Robert Kropiwnicki o planowanym wiecu PiS w Bogatyni: to układ mafijny
~~Ceglasty Kokorycz niezalogowany
23 czerwca 2023r. o 7:37
Ten łysy gaduła jak mówi że jest mafia w Bogatyni to powinien zgłosić na policję, może sam jest w mafi.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jaskrawożółta Puszkinia niezalogowany
23 czerwca 2023r. o 9:09
~~Brązowożółta Ślazówka napisał(a): Przynosicie wstyd dla bolesławca.

Ja przynoszę wstyd rodzinie bo jestem "biedna" nic nie mam inne wyszłam za mąż.
~~skorn niezalogowany
23 czerwca 2023r. o 9:15
~~Jaskrawożółta Puszkinia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Brązowożółta Ślazówka napisał(a): Przynosicie wstyd dla bolesławca.

Ja przynoszę wstyd rodzinie bo jestem "biedna" nic nie mam inne wyszłam za mąż.

A ładna choć jesteś? Szukam takiej przed 50-tką .
14240
M21W2
23 czerwca 2023r. o 9:19

Po obejrzeniu doszedłem do wniosku że nie warto było tracić czasu , wystąpienie niczym się nie różni od komentarzy od dawna pisanych przez bolesławieckich antypisowców , czyżby korzystał z waszej " wiedzy " .

Kilka najciekawszych komentarzy :

" Nie pojechał do Bogatyni i Turowa ? Nie dziwie mu sie ludzie by go zlinczowali ! a tak nazwoził tego motłochu POwskiego z całego kraju do Jeleniej Góry " - i nie przyjedzie .

" Cała Polska mówi do Tuska, won niemiecka konfituro do Berlina." - ten mi się nie podoba choć coś w tym jest z prawdy , nie podoba mi się bo autor naśladuje " wyznawców " Tuska i jak on mówi za całą Polskę .

" Tusk król największego bezrobocia i likwidator wszystkiego co polskie tysiące polskich zakładów pracy za przysłowiową złotówkę na usługach Niemiec i swego pracodawcy pani Merkel." - tu jest wszystko o "solidaruchu " atakującym ludzi pracy w Jastrzębiu przy użyciu broni i gumowych kul a w J.G słownymi obelgami i kłamstwami .

A tu najważniejsze , najprawdziwsza prawda .

"Ale z niego odważnik. W Jeleniej Górze mówił do mieszkańców Bogatyni. Bardzo ładnie pan mówił i o wszystko obwiniała PiS jak to ma pan w zwyczaju, tylko nie słyszałem aby pan wspomniał słowa Rafała Trzaskowskiego, który powiedział, że jest wyrok, to kopalnię trzeba zamknąć.
A jak tak pan Tusk lubi opowiadać o ludziach zdemoralizowanych i skorumpowanych to może zaczniemy od pana działaczy z byłego rządu. Minister infrastruktury Elżbieta Bieńkowskiea podczas rozmowy z Pawłem Wojtunikiem na naśmach prawdy z Sowa & Przyjaciele
- Mówię ci, żenada z tym całym górnictwem i z tą gospodarką, po prostu takie zaniedbania… Prawda jest taka, że właściciel, czyli Ministerstwo Gospodarki, generalnie w d*** miało całe górnictwo przez całe siedem lat. Były pieniądze, a oni, wiesz, pili, lulki palili, swoich ludzi poobstawiali, sam wiesz, ile zarabiali i nagle pierdyknęło - powiedziała Bieńkowska. "

Na zakończenie - " Tuskowi to się należy ochrona całodobowa we Wronkach " - po wysłuchaniu wystąpienia trudno się z tym nie zgodzić .

~~Bum niezalogowany
23 czerwca 2023r. o 9:23
A kto chciał zlikwidować kopalnie jak trwoga to do Pisu
14240
M21W2
23 czerwca 2023r. o 9:55
NSZZ "Solidarność" Region Jeleniogórski

Związkowcy i pracownicy z kopalni Turów zdominowali spotkanie Donalda Tuska z jeleniogórzanami. Przybyło ich ponad 400. Byli zdecydowanie najgłośniejszą grupą na wiecu
Chcemy bronić Turowa. A proszę mi pokazać, gdzie Tusk broni Turowa? Jego koledzy z partii wypowiadają się o tym, że Turów trzeba zlikwidować, a on tylko jak mantrę powtarza, że to wina PiS-u. Swoją obecnością chcieliśmy przekazać, że jego manipulacje i kłamstwa na nas nie działają. Nie przyjmujemy ich, a będziemy bronić naszego zakładu pracy, cokolwiek by nie zrobił – mówi nam Franciszek Kopeć, przewodniczący regionu jeleniogórskiego NZSS „Solidarność”

Znajdzie się choć jeden co odpowie na pytanie i poda przykład - gdzie Tusk i jego koledzy z partii bronią Turów przed próbą likwidacji przez tak zwaną " Unię " niby europejską a w rzeczywistości to lewactwo na usługach bogatych państw Europy .
~~nigdy więcej PO niezalogowany
23 czerwca 2023r. o 10:09
Przepraszam wszystkich za to że głosowałam na PO
~~Zielony Suchodrzew niezalogowany
23 czerwca 2023r. o 12:36
u putina siedział cicho jak mysz pod miotłą a tu morze sobie pokrzyczeć tyle jego
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy