Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
- Prawdziwa Solidarność nigdy czegoś takiego nie widziała - Donald Tusk na wiecu w Jeleniej Górze
~~Lucjan niezalogowany
25 czerwca 2023r. o 7:10
W czasie zgromadzenia w Jeleniej Górze zasłabł jeden z przywiezionych przeciwników-związkowców, gdy nasi ludzie podeszli do niego, by mu pomóc dojść do siebie, podziękował i powiedział: ja tu przyjechałem tylko dlatego, że mam 3 miesiące do emerytury, dali mi trochę wódki i powiedzieli żeby jechać, bo mogę mieć kłopoty, ale ja nie chcę mieć z nimi nic wspólnego"

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Cynamonowy Jaśminowiec niezalogowany
25 czerwca 2023r. o 7:17
Kiedyś sowieccy politruki pilnowali by żołnierzom mających iść do szturmu niekoniecznie dawać tuszonkę ale obowiązkowo menażkę ze samogonem. Jak widać pisowskie politbiuro i tu stosuje bolszewickie metody.
~~Płoworuda Szydlica niezalogowany
25 czerwca 2023r. o 7:24

A jeszcze propos zysków z ETS, to mimo że dopłacamy do systemu prawie 90 mld zł rocznie, to niektórym się chyba wydaje że żyjemy w kokosach bo Polska dostała 33 mld. Tylko że z tych 33 mld zgodnie z prawem unii musimy 50 procent wydać na cele klimatyczne, a pozostałe 50 procent też nie możemy zwrócić elektrowni bo to byłaby nielegalna pomóc publiczna (zgodnie z prawem unii).
~~Brązowoszary Krokus niezalogowany
25 czerwca 2023r. o 9:05
oglądam sobie ''wrzutki'' na TT i kiedy widzę jak zachowują się dzisiaj tzw. ''związkowcy'' spod sztandarów ''S'' ponownie wraca ta myśl o tym temacie pod tytułem ''prawdziwa Solidarność''
kiedy ona była ''prawdziwa''?
i kiedy się skończyła ? ;D
~~koń sty tu cja niezalogowany
25 czerwca 2023r. o 9:39
Tusk już dawno powinien otrzymać niemiecką emeryturę za ogromne zasługi dla swoich mocodawców i oddać już pałeczkę młodym platfuskom.
Spójrzmy prawdzie prosto w oczy. On już nie ma tej świeżości co kiedyś. Nawet te sztuczki socjotechniczne mimo iż pięknie opanowane, już nie robią takiego wrażenia jak kiedyś.
Może niech Nitrasowi da szansę! Ten jeszcze na dorobku, a potrzeby też ma duże.
~~Brązowożółty Wrzos niezalogowany
25 czerwca 2023r. o 9:43
~~Brązowoszary Krokus napisał(a): oglądam sobie ''wrzutki'' na TT i kiedy widzę jak zachowują się dzisiaj tzw. ''związkowcy'' spod sztandarów ''S'' ponownie wraca ta myśl o tym temacie pod tytułem ''prawdziwa Solidarność''
kiedy ona była ''prawdziwa''?
i kiedy się skończyła ? ;D

widzę że aż cię korci żeby strzelić
25 czerwca 2023r. o 9:59
roisz coś sobie...;D
25 czerwca 2023r. o 10:12
jak to kurna jest że Wałęsę zaproszono do wystąpienia przed amerykańskim Kongresem a dzisiaj jego marny następca jedynie gdzie może ''występować'' to na zlotach piSSlamskiego reżimu?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.