Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Tour de Konstytucja w bolesławieckim Rynku
~~redaktor wąs niezalogowany
26 czerwca 2023r. o 11:14
~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a): Tylko dlaczego większość manifestanków pozakładali ciemne okulary? Dość dziwny zbieg okoliczności. A może to nie przypadek, tylko oni po prostu wstydzą się ludziom spojrzeć prosto w oczy.

Był sobie taki komunista - Wojciech Jaruzelski, który ganiał w ciemnych okularach.

PS. Musieli założyć okulary bo blask POlityków bił po ich zapłakanych oczach
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Rdzawy Rdest niezalogowany
26 czerwca 2023r. o 11:17
~~Myślący napisał(a): Przeczytaj sobie Całą konstytucję to może zrozumiesz co miałem na myśli

Konstytucję znam i zadałem konkretne pytanie, a co Ty masz na myśli niekoniecznie jest zgodne z Konstytucją. To jak? popierasz zapis, że małżeństwo jest związkiem kobiety i mężczyzny?
~~Jaskier złocisty niezalogowany
26 czerwca 2023r. o 11:19
~~redaktor wąs napisał(a):
PS. Fajnie że można łatwo policzyć ilu mamy postkomunistów w B-cu.

Fajnie by było was noeokomuchy policzyć gdyby tak przyjechał tu szczerbaty dziad z tym od rozdawania ,,ciumków'' i wielbicielki sałatek
22726
Marcin Marczewski
26 czerwca 2023r. o 11:27
~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a): Tylko dlaczego większość manifestanków pozakładali ciemne okulary? Dość dziwny zbieg okoliczności. A może to nie przypadek, tylko oni po prostu wstydzą się ludziom spojrzeć prosto w oczy.

Byłem na tym wydarzeniu wczoraj.
Ani razu nie padła nazwa partii typu PO czy PiS czy PSL. Na początku wydarzenia zaznaczono, że jest to wydarzenie niepartyjne, edukacyjne. Odczytano fragmenty OBOWIĄZUJĄCEJ konstytucji. Mówiono o tym, ze warto iść na wybory (nie wskazywano żadnych wyborów!).
Ciekawym elementem był warsztat objaśniający metodę D'Hondta zwizualizowany na przykładzie głosowania na partie, których nazwy zostały na miejscu wymyślone.
Ewent w 100% edukacyjny - kto pisze, że było inaczej, że to za czy przeciw PO czy PiS to jest po prostu idiotą.
~~przyBLOKOWANY niezalogowany
26 czerwca 2023r. o 11:35
Marcin Marczewski napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a): Tylko dlaczego większość manifestanków pozakładali ciemne okulary? Dość dziwny zbieg okoliczności. A może to nie przypadek, tylko oni po prostu wstydzą się ludziom spojrzeć prosto w oczy.

Byłem na tym wydarzeniu wczoraj.
(....) Ewent w 100% edukacyjny - kto pisze, że było inaczej, że to za czy przeciw PO czy PiS to jest po prostu idiotą.

nie byłem z pewnych przyczyn ale zgodzę się z tym że piszący o tym spotkaniu w ten sposób jak to starają się tu przedstawić to idioci...(ostatnie słowo to pewien test...;D podyktowany pewną ciekawością )
bo jakim trzeba być idio.t.ą by widzieć tam jakieś flago ze symbolami 'satanistycznymi' ;D
~~Bladozielony Przegorzan niezalogowany
26 czerwca 2023r. o 11:39
a jakim trzeba być idio.tą by pisać że widziało się tam flagi ze symbolami ''satanistycznymi''?
~~Bladozielony Przegorzan niezalogowany
26 czerwca 2023r. o 11:41
sorki za dubla ale może to i dobrze by dotarło do niektórych by nie pisali takich właśnie popierdółek o satanistach ...;D
~~Brunatnoszary Tytoń niezalogowany
26 czerwca 2023r. o 11:56
No cóż. Jak ktoś postrzega świat w kategoriach tych co myślą tak samo jak ty i i dio tów... To ja na to Marcinku nic nie poradzę. Tak masz i musisz z tym jakoś żyć.
Ja zwrócilem tylko uwagę na jeden istotny szczegół, te ciemne okulary. I zastanawiam się z czego to może wynikać. Nic nie wspomniałem o żadnych partiach. Szuje co się wstydzą spojrzeć ludziom w oczy spotkaż w każdym środowisku.
Tylko dlaczego dlaczego ten Tuleja przyciąga takich niczym magnes?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza