Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Tour de Konstytucja w bolesławieckim Rynku
14240
M21W2
26 czerwca 2023r. o 15:49
~~przyBLOKOWANY napisał(a): bo jakim trzeba być idio.t.ą by widzieć tam jakieś flago ze symbolami 'satanistycznymi'

Czym są symbole na banerze na polskich flagach i koszulce Tulei - odpowiesz ? .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jbv niezalogowany
26 czerwca 2023r. o 16:00
Człowieku wejdź w zdięcia i zobacz co mają na koszulkach, na busie i co jest na fladze umieszczonej na busie, ja pierdziele co za ślepak
14240
M21W2
26 czerwca 2023r. o 16:05
~~Myślący napisał(a): Art 87 konstytucji
Źródłami powszechnie obowiązującego prawa Rzeczypospolitej Polskiej są Konstytucja....Niestety Ci co powinni jej bronić nagminnie JĄ ŁAMIĄ. To chciałem przekazać. Może to zrozumiesz i nie będziesz zadawał bezsensownych pytań.

Konstytucjonalisto , co jest zapisane w Konstytucji kto ocenia co jest zgodne z Konstytucją a co nie - odpowiedz .

Zrobię to za Ciebie - Jaki organ dokonuje kontroli konstytucyjności prawa?
(art. 188) Trybunał Konstytucyjny orzeka w sprawach: KONTROLA KONSTYTUCYJNOŚCI PRAWA.
~~Brunatnoszary Tytoń niezalogowany
26 czerwca 2023r. o 16:21
~~Bladozielony Przegorzan napisał(a): ja mam ...skoro ty obliczyłeś -nie wiem jak to zrobiłeś że było ich 50% to uważam że kierujesz się sposobem ''liczenia'' twojej ulubionej tivi...
oni podobnie ''liczą'' ...protesty ludzi przeciwko nie(rządowi) widzą na poziomie nielicznych grup spacerujących z watą cukrową ;D za to wiec partyjny w Bogatyni to RZESZA ludzi...;D

ale jeśli dla ciebie ciemne okulary to ''istotny szczegół'' to jak mam na ciebie patrzeć kiedy ty patrzysz zza różowych '' okularów? ;D

W bardzo prosty sposób. Weź sobie pierwsze lepsze zdjęcie, najlepiej takie, gdzie jest więcej osób. Zobaczysz, że tych w ciemnych okularach naliczysz więcej.
~~Bladozielony Przegorzan niezalogowany
26 czerwca 2023r. o 17:37
i uważasz że te ciemne okulary to z chęci ukrycia twarzy? ;D
zrozumiał bym ''kominiarki'' ale ciemne okulary????
czego wy jeszcze użyjecie jako ''brzytwy'' ? ;D
235
ladaco
26 czerwca 2023r. o 17:44
jako Polak czuję się zaniepokojony..

"Jesteśmy jedyną siłą, która może zastąpić PiS w Polsce i poprowadzić ten kraj z powrotem do Europy" – powiedział przewodniczący EPL Manfred Weber w wywiadzie dla „Frankfurter Allgemeine Zeitung”.
26 czerwca 2023r. o 17:55
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~przyBLOKOWANY napisał(a): bo jakim trzeba być idio.t.ą by widzieć tam jakieś flago ze symbolami 'satanistycznymi'

Czym są symbole na banerze na polskich flagach i koszulce Tulei - odpowiesz ? .

konkretnie...jakie symbole?...i który z nich jest ''satanistyczny'' ;D
26 czerwca 2023r. o 17:59
ladaco napisał(a): jako Polak czuję się zaniepokojony..

"Jesteśmy jedyną siłą, która może zastąpić PiS w Polsce i poprowadzić ten kraj z powrotem do Europy" – powiedział przewodniczący EPL Manfred Weber w wywiadzie dla „Frankfurter Allgemeine Zeitung”.

śpij spokojnie...jankee na to nie pozwolą bo piszą że nie mogą stracić kontroli nad Polską ...;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.