~~przyBLOKOWANY napisał(a): bo jakim trzeba być idio.t.ą by widzieć tam jakieś flago ze symbolami 'satanistycznymi'
~~Myślący napisał(a): Art 87 konstytucji
Źródłami powszechnie obowiązującego prawa Rzeczypospolitej Polskiej są Konstytucja....Niestety Ci co powinni jej bronić nagminnie JĄ ŁAMIĄ. To chciałem przekazać. Może to zrozumiesz i nie będziesz zadawał bezsensownych pytań.
~~Bladozielony Przegorzan napisał(a): ja mam ...skoro ty obliczyłeś -nie wiem jak to zrobiłeś że było ich 50% to uważam że kierujesz się sposobem ''liczenia'' twojej ulubionej tivi...
oni podobnie ''liczą'' ...protesty ludzi przeciwko nie(rządowi) widzą na poziomie nielicznych grup spacerujących z watą cukrową ;D za to wiec partyjny w Bogatyni to RZESZA ludzi...;D
ale jeśli dla ciebie ciemne okulary to ''istotny szczegół'' to jak mam na ciebie patrzeć kiedy ty patrzysz zza różowych '' okularów? ;D
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~przyBLOKOWANY napisał(a): bo jakim trzeba być idio.t.ą by widzieć tam jakieś flago ze symbolami 'satanistycznymi'
Czym są symbole na banerze na polskich flagach i koszulce Tulei - odpowiesz ? .
ladaco napisał(a): jako Polak czuję się zaniepokojony..
"Jesteśmy jedyną siłą, która może zastąpić PiS w Polsce i poprowadzić ten kraj z powrotem do Europy" – powiedział przewodniczący EPL Manfred Weber w wywiadzie dla „Frankfurter Allgemeine Zeitung”.