~~Tyfusek napisał(a): Będzie teraz się działo. Wiem że to trudne drodzy kierowcy osobówek ale pomyślcie. Jedzie rząd aut ciężarowych. Nikt nie wyprzedza. Na lewym osobówki gnają powiedzmy 130. Na wyjeździe z autostrady ktoś się włącza do ruchu. Każdy z tyłu musi zachować troszkę bardziej. Dwudziesty już stoi. Oczywiście z lewego król prostych przypomni sobie że musi zjechać. Na prawym ciężarówka jedna za drugą. Jestem ciekawy jak wykona ten manewr. Będzie się działo, widać że troszeczkę krwi musi polecieć nim coś dotrze do tych zakutych łbów.
~~Dr Watson napisał(a): Czy droga Wrocław - Krzyżowa i odwrotnie jest autostradą ? Proszę nie pisać bzdur .
~~Stalowy Pierwiosnek napisał(a): od 1-go lipca jest zakaz wyprzedzania przez ciężarówki
~~Bee napisał(a):Ktoś napisał: ~~Tyfusek napisał(a): Będzie teraz się działo. Wiem że to trudne drodzy kierowcy osobówek ale pomyślcie. Jedzie rząd aut ciężarowych. Nikt nie wyprzedza. Na lewym osobówki gnają powiedzmy 130. Na wyjeździe z autostrady ktoś się włącza do ruchu. Każdy z tyłu musi zachować troszkę bardziej. Dwudziesty już stoi. Oczywiście z lewego król prostych przypomni sobie że musi zjechać. Na prawym ciężarówka jedna za drugą. Jestem ciekawy jak wykona ten manewr. Będzie się działo, widać że troszeczkę krwi musi polecieć nim coś dotrze do tych zakutych łbów.
Odstępy trzeba zachować i po sprawie... no co najtrudniejsze, włączyć myślenie, tylko tyle i będzie dobrze.
~~Krwawosina Czubatka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Dr Watson napisał(a): Czy droga Wrocław - Krzyżowa i odwrotnie jest autostradą ? Proszę nie pisać bzdur .
No ale co to ma do tego że tirowcy to barany?? Przecież wy na 3ech pasach się wyprzedzacie przez 10km barany..
~~Krwawosina Czubatka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Dr Watson napisał(a): Czy droga Wrocław - Krzyżowa i odwrotnie jest autostradą ? Proszę nie pisać bzdur .
No ale co to ma do tego że tirowcy to barany?? Przecież wy na 3ech pasach się wyprzedzacie przez 10km barany..
~~Brawo napisał(a): Odstępy trzeba zachować i po sprawie... no co najtrudniejsze, włączyć myślenie, tylko tyle i będzie dobrze.
No tak kierowcy ciężarówek (nie chce generalizowac) mają jednak określony typ myślenia. Zero jedynkowy
Tylko kierowcy w dzisiejszych czasach to jeden z lepiej zarabiających zawodów w Europie. I jak sobie idziesz do Biedry to za swoją marną pensje musisz myśleć bardziej niż zero jedynkowo żeby na czynsz ci starczyło. My przy 3 tys euro miesięcznie na rękę nie mamy takiej potrzeby :)