~~Januszek napisał(a): To nie problem z małym parkingiem tylko byle Janusz kupi sobie 15 letnie auto zapłaci 450zl oc i zadowolony. Połowa aut na filmie to trupy. Wysokie oc i rygorystyczne przeglądy techniczne. Łatwy sposób na rozwiązanie problemu.
~~Darek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Januszek napisał(a): To nie problem z małym parkingiem tylko byle Janusz kupi sobie 15 letnie auto zapłaci 450zl oc i zadowolony. Połowa aut na filmie to trupy. Wysokie oc i rygorystyczne przeglądy techniczne. Łatwy sposób na rozwiązanie problemu.
Znalazła się menda z samochodem 5 letnim i z kredytem na dom po uszy zaje......bym na 35 lat i świruje pawiana. Dobrze ktoś napisał o tobie,,słoma z butów wystaje " ura bura a w portfelu dziura . Cwaniaczku ty.
Popieram
~~ne ne napisał(a):Ktoś napisał: ~~On napisał(a): Uniknąć problemów z parkowaniem przy tym zbiorniku można.Miasto jest właścicielem MZK,w dobie internetu czy fb może dojść do informacji ze w związku z wsrunkami ,atobusy są uruchamiane jako dodatkowe kursy.Zakladam co 45 minut i problem jest rozwiązany,przykładowo w środku miasta,przystanek koło wiezowca.Tylko to wymaga troszkę pracy no i logistyki ale jak się idzie na łatwiznę to się ma to co ma.Troche chęci i po problemie.
Nie da się. Wszyscy kierowcy byli na basenie.
~~Ja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Darek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Januszek napisał(a): To nie problem z małym parkingiem tylko byle Janusz kupi sobie 15 letnie auto zapłaci 450zl oc i zadowolony. Połowa aut na filmie to trupy. Wysokie oc i rygorystyczne przeglądy techniczne. Łatwy sposób na rozwiązanie problemu.
Znalazła się menda z samochodem 5 letnim i z kredytem na dom po uszy zaje......bym na 35 lat i świruje pawiana. Dobrze ktoś napisał o tobie,,słoma z butów wystaje " ura bura a w portfelu dziura . Cwaniaczku ty.
Popieram
Ale wam dowalił :) Polska zazdrość nie zna granic. Auto nie może być za nowe dom na kredyt. Jeszcze żona musi być przeciętna :) Obejrzałem film i Januszek ma rację! Popieram!
~~Hans napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ja napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Darek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Januszek napisał(a): To nie problem z małym parkingiem tylko byle Janusz kupi sobie 15 letnie auto zapłaci 450zl oc i zadowolony. Połowa aut na filmie to trupy. Wysokie oc i rygorystyczne przeglądy techniczne. Łatwy sposób na rozwiązanie problemu.
Popieram
Ale wam dowalił :) Polska zazdrość nie zna granic. Auto nie może być za nowe dom na kredyt. Jeszcze żona musi być przeciętna :) Obejrzałem film i Januszek ma rację! Popieram!
Następny burak.