~~Januszek napisał(a): Dziura w portfelu nie. Płacę telefonem.
Słoma z butów nie ale u panów może trawa z pobocza jak parkujecie gdzie popadnie. (Odnosząc się do filmu). Życzę sukcesów w życiu zawodowym i osobistym oraz mniej zazdrości bo my Polacy z tego słyniemy. Każdy na ten leesing ciężko pracuje. Średnia wieku autobusów jest dużo niższa niż waszych aut. Lepiej wybrać bezpieczny transport i nie zagrażać sobie i innym.
Co ci uju złamany przeszkadza że ktoś jeździ starszym samochodem.
Mam kilka samochodów w tym jeden 30 letni. Ale samochód jest sprawny w 100%, bez problemu przechodzi przeglądy, nie ma żadnych luzów, wycieków, hamulce ma sprawne, nie rdzewieje, światła ma sprawne, nawet klimę ma sprawną bez dobijania co roku i pali 1/4 tego co spalają te niemieckie suwy z którego jesteś tak dumny.
I będę nim jeździł bo po pierwsze go lubię, po drugie żaden półgłówek nie będzie mi mówił, że mam na rozkaz niemców kupować co trzy lata nówkę z salonu bo niemiecki przemysł to przemysł samochodowy i bez połgłówków z Polski ten przemysł upadnie.
Tak że ciesz się młocie swoją "nówką" z salonu bo za trzy lata będziesz musiał go złomować, bo obecne samochody nie przewidują napraw.