Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
To nie będą baseny, to ma być park wodny z czterema nieckami i masą atrakcji
~~bb niezalogowany
12 lipca 2023r. o 10:34
skandal, arogancja prezydenta i nakazy dla mieszkańców co jest dla nas lepsze, Piotr wie lepiej bo jest sportowcem - żenujące
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ciemnoturkusowy Przebiśnieg niezalogowany
12 lipca 2023r. o 10:36
~~Dżordż napisał(a): Ja,ja byłem,ja widziałem ja mam kąpielówki,klapki...żenada

nie chce szydzić z wyglądu prezydenta ale nie da sie ukryć ze o sporcie w praktyce to wie mało
~~Złotawy Bluszcz niezalogowany
12 lipca 2023r. o 10:37
Ludzie zapamietają te "baseny" i płatne parkingi. Już tak lekko nie będzie w wyborach na wiosnę. babci kablówkowych też z kadencji na kadencję mniej...
~~Ciemnoturkusowy Przebiśnieg niezalogowany
12 lipca 2023r. o 10:40
~~Płoworudy Cedr napisał(a): Jeszcze się taki nie narodził żeby wszystkim dogodził 460 podpisów w internecie to jest zero w stosunku do liczby mieszkańców w Bolesławcu tj.ok. 39 tyś. Najlepiej nić nie robić tylko wszystko negować. A propo jeżeli chce ktoś jeździć do Osieczynicy ,Gromadki i Chojnowa to jest jego problem a w Bolesławcu jest na tyle basenów, że każdy znajdzie coś dla siebie.Pozdrawiam tych oszołomów

460 podpisów pod artykułami co maja 2000 lub mniej bo ludzie cały czas komentuja podbijajac statystyki. Wiec nie pitol bracie o danych bo masz widze głowe w muszli klozetowej
~~Jasnopomarańczowy Wrzosiec niezalogowany
12 lipca 2023r. o 11:06
NA ORCE NIE MOGĄ ODBYĆ SIĘ ZAWODY BO BRAKUJE 2CM !!!!
~~Jasnopomarańczowy Wrzosiec niezalogowany
12 lipca 2023r. o 11:09
~~Pływak napisał(a): Dla wszystkich nie zadowolonych w Osiecznicy możecie państwo sobie popływać przyszli olimpijczycy.Już widzę tą młodzieży pływającą.

Jedź zobacz... jestem tam 4 razy w tygodniu i jest problem aby znaleźć wolny tor do potrenowania... wypowiadają się ludzie którzy nie wiele mają doczynienia z pływaniem.....
~~pływak niezalogowany
12 lipca 2023r. o 11:28
SPŁYWAJ ROMEK
~~Zielonkawobrązowy Kalocefalus niezalogowany
12 lipca 2023r. o 12:02
Zamiast pisać petycje ruszcie dupy na wybory bo inaczej kolejne lata pójdą na zmarnowanie
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.