Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
To nie będą baseny, to ma być park wodny z czterema nieckami i masą atrakcji
~~Zielonobrunatna Języczka niezalogowany
12 lipca 2023r. o 12:49
Do pływania jest Orka, do moczenia tyłka Leśny Potok i Termy. 4-ty basen na takie miasto jak Bolesławiec jest zbędny. Sezon trwa raptem 2 miesiące, albo krócej. Nie wiem po co wywalać grube miliony na kolejną sadzawkę.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Bursztynowy Judaszowiec niezalogowany
12 lipca 2023r. o 12:50
~~Kasztankowy Cytryniec napisał(a): Roman zachował się buc czyli tak jak zawsze. Wszechwiedzący ma w d... mieszkańców! Pewnie przytulił pod stołem bańkę i ma wywalone na Wasze oczekiwania!! A następne chamy sprzedały okoliczne zbiorniki wodne za bezcen ale pod stołem pewnie też przytulili co nieco!!

A wiesz, że za takie insynuacje możesz zostać, Kasztankowy Cytryńcu, pociągniety do odpowiedzialności? Czego Ci z całego serca życzę!
~~Zawiedziony niezalogowany
12 lipca 2023r. o 13:01
Utrzymanie niecek jest tańsze niż głębokich basenów, co za absurd skoro tu mają być podgrzewane baseniki a kiedyś woda sama się grzała od słońca i o to chodziło a nie o podgrzewane baseniki. Utrzymanie sadzawek ma być tańsze a ciekawe ile biur z obsadzonymi niepotrzebnie urzędnikami i niepotrzebną obsługą na basenach będzie... leśny potok to jedno wielkie gówno i szczochowisko gdzie jeden koło drugiego dosłownie stoi i wszyscy szczą do wody bo kible wiecznie zajęte. Na spacerowej będzie to samo i za miliony monet na wstęp dla bolesławian a dla urzędów za free , czas wy krec ać starucha z ratusza....

Zastosowana autokorekta

~~Płomiennorudy Zimowit niezalogowany
12 lipca 2023r. o 13:12
~~Bursztynowy Judaszowiec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kasztankowy Cytryniec napisał(a): Roman zachował się buc czyli tak jak zawsze. Wszechwiedzący ma w d... mieszkańców! Pewnie przytulił pod stołem bańkę i ma wywalone na Wasze oczekiwania!! A następne chamy sprzedały okoliczne zbiorniki wodne za bezcen ale pod stołem pewnie też przytulili co nieco!!

A wiesz, że za takie insynuacje możesz zostać, Kasztankowy Cytryńcu, pociągniety do odpowiedzialności? Czego Ci z całego serca życzę!

Ale nick do ciebie pasuje :)
~~Złotożółta Godecja niezalogowany
12 lipca 2023r. o 13:12
Wiecie na czym polegają konsultacje społeczne w mieście? Pytania kierowane są do urzędników miasta, którzy odpowiadają tak jak chcą włodarze. Najczęściej odpowiedzi jest ok 200 na 36-tysięczne miasto. Ogłoszenia są ukryte na stronie miasta i tablicy ogłoszeń, którą ogląda garstka ludzi. To nie jest news w TV kablowej, portalach lokalnych oraz gazetach. Ale właśnie o to chodzi. Władze pytały? Tak pytały.
Druga rzecz, że w mieście nie istnieje opozycja, która kontroluje władze. Za czasów Nowaka albo Darka Muchy byłoby to nie do pomyślenia. Mam wniosek do protestujących : weźcie za d...y swoich radnych i po tym numerze nie pozwólcie im nigdy dojść powtórnie do władzy. A to rządzących zaboli. Nie będzie już tak łatwo startować z komitetu prezydenta.
~~Płomiennorudy Zimowit niezalogowany
12 lipca 2023r. o 13:15
Nazywanie basenami czegoś co ma max głębokość 1,2 m to chyba trochę przesada.
A może pomysłodawca nie umie pływać :)
~~Imie i nazwisko lub ksywa niezalogowany
12 lipca 2023r. o 13:17
Roman! Na taczke!!!
~~bardziej znajomy niż kolega niezalogowany
12 lipca 2023r. o 13:21
~~Zawiedziony napisał(a): .... skoro tu mają być podgrzewane baseniki....

To sie jeszcze okaże czy będą...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.