Ja depilowałam wąsik - zrobiłam trzy zabiegi za około 300 zł. Wszystkie włoski mi odrastają, nie ma żadnego efektu, kompletnie. W salonie powiedziano, że trzeba około 8-9 zabiegów, ale Pani zapewniała, że już po jednym będzie widać różnicę. Moim zdaniem szkoda pieniędzy.
To nie jest tak, że laser nie działa . Problem polega na tym, że wiele salonów bierze byle jakie urządzenia , nie edukuje personelu i robi to co na szkoleniu powiedzieli. Niekiedy szkolą ludzie pracujący w firmie od 2 tygodni.... W każdym razie duza firma polska DC jak wyzej ktos juz napisał , nie ma wcale lasera, tylko swiatlo ipl. Urządzenie ich kosztuje uwaga....9000 tys złotych. Dla przykładu nasz laser w Simply Epil w Warszawie deka motus to prawie 250tys.... Naprawdę trzeba trochę poczytać zanim trafi się do dobrej kliniki , a dobrych klinik na 100 jest może 15... Takich sumiennych i porządnych. Czytajcie , edukujcie się.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.