~~Bananowa Imperata napisał(a): kilka raz pytałem was ''po pierwsze mieszkańców'' co i jaki bez( radny) zrobił bezpośrednie dla was...
dla was jako ogółu ...
od lat utrzymujecie -w tym ja- kilku ludzi którzy są tak naprawdę bezpłciowym tłem dla układu jaki sami tu stworzyliście...i nieważne jest tu to czy są to piSSiory ,lewicowcy czy prawicowcy ...
już tyle razy sami zmieniali te swoje ''ideologie'' i partyjki że ja już nie wiem kto tu kim jest ...;D
zaprasza się tu polityków bo wybory w tle...
dlaczego jak do tej pory żaden z waszych bez(radnych) nie robi podobnego spotkania dla społeczności która go utrzymuje?
dlaczego wasz ''car'' przemyka chyłkiem ulicami a nie zaprosi was na jakieś spotkanie?
inne miasta czy miasteczka potrafią organizować referenda w sprawie odwołanie tych całych ''rad miasta'' czy swoich ''prezydętów'' a wy co?
głowy w piasek i po sprawie?
no to co tu się dziwicie że przyjmując taką pozycję , wystawiacie inną część ciała do kopów lub do zwykłego ''dymanka''? ;D
Bo prawdziwych Bolesławian juz nie ma.. Zostały kikuty pańszxzyźniane, godzące się na wszystko. Zastraszone chłopstwo z ceramicznych kołchozów.