Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Porozumienie międzygminne podpisane!
~~M21W2 niezalogowany
23 lipca 2023r. o 12:42
,,Radni Rady Miasta Bolesławiec składają protest przeciwko odmowie Fundacji Lux Veritatis – właścicielowi Telewizji Trwam – na rozszerzenie koncesji rozpowszechniania programu telewizyjnego drogą naziemną w sposób cyfrowy przez niezrozumiałą decyzję KRRIT dyskryminującą mieszkańców miasta będących w znacznej części odbiorcami TV TRWAM.
Mając na uwadze dobro społeczeństwa miasta Bolesławiec i obywateli naszej Ojczyzny oraz nie zgadzając się na ograniczenia możliwości wolnego dostępu do katolickich mediów, wyrażamy naszą dezaprobatę wobec jawnej dyskryminacji także .''
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Chabrowy Czyściec niezalogowany
23 lipca 2023r. o 13:23
Ci sami radni co głosowali za wyburzeniem byłego niemieckiego
obozu koncentracyjnego w Bolesławcu ?
~~Bananowa Imperata niezalogowany
23 lipca 2023r. o 13:24
kilka raz pytałem was ''po pierwsze mieszkańców'' co i jaki bez( radny) zrobił bezpośrednie dla was...
dla was jako ogółu ...

od lat utrzymujecie -w tym ja- kilku ludzi którzy są tak naprawdę bezpłciowym tłem dla układu jaki sami tu stworzyliście...i nieważne jest tu to czy są to piSSiory ,lewicowcy czy prawicowcy ...
już tyle razy sami zmieniali te swoje ''ideologie'' i partyjki że ja już nie wiem kto tu kim jest ...;D

zaprasza się tu polityków bo wybory w tle...
dlaczego jak do tej pory żaden z waszych bez(radnych) nie robi podobnego spotkania dla społeczności która go utrzymuje?
dlaczego wasz ''car'' przemyka chyłkiem ulicami a nie zaprosi was na jakieś spotkanie?
inne miasta czy miasteczka potrafią organizować referenda w sprawie odwołanie tych całych ''rad miasta'' czy swoich ''prezydętów'' a wy co?
głowy w piasek i po sprawie?
no to co tu się dziwicie że przyjmując taką pozycję , wystawiacie inną część ciała do kopów lub do zwykłego ''dymanka''? ;D
~~Chabrowy Czyściec niezalogowany
23 lipca 2023r. o 14:16
Ośrodek Monitorowania Zachowań Rasistowskich i Ksenofobicznych

Złap nazistę
to
dobry pomysł .
~~Ciemnopiwny Kuklik niezalogowany
24 lipca 2023r. o 5:24
~~Bananowa Imperata napisał(a): kilka raz pytałem was ''po pierwsze mieszkańców'' co i jaki bez( radny) zrobił bezpośrednie dla was...
dla was jako ogółu ...

od lat utrzymujecie -w tym ja- kilku ludzi którzy są tak naprawdę bezpłciowym tłem dla układu jaki sami tu stworzyliście...i nieważne jest tu to czy są to piSSiory ,lewicowcy czy prawicowcy ...
już tyle razy sami zmieniali te swoje ''ideologie'' i partyjki że ja już nie wiem kto tu kim jest ...;D

zaprasza się tu polityków bo wybory w tle...
dlaczego jak do tej pory żaden z waszych bez(radnych) nie robi podobnego spotkania dla społeczności która go utrzymuje?
dlaczego wasz ''car'' przemyka chyłkiem ulicami a nie zaprosi was na jakieś spotkanie?
inne miasta czy miasteczka potrafią organizować referenda w sprawie odwołanie tych całych ''rad miasta'' czy swoich ''prezydętów'' a wy co?
głowy w piasek i po sprawie?
no to co tu się dziwicie że przyjmując taką pozycję , wystawiacie inną część ciała do kopów lub do zwykłego ''dymanka''? ;D

Bo prawdziwych Bolesławian juz nie ma.. Zostały kikuty pańszxzyźniane, godzące się na wszystko. Zastraszone chłopstwo z ceramicznych kołchozów.
~~Bananowa Imperata niezalogowany
24 lipca 2023r. o 8:32
myślę że odrobinę przesadzasz z tymi ''ceramicznymi kołchozami'' bo jak byśmy zliczyli ludzi tam pracujących to niewielu by się ich uzbierało w porównaniu do ''baderów'' czy ''zenderów''
ludzie tam pracują bo często muszą po prostu pracować...inaczej głód i bruk...

masz rację jednak że godzą się na wszystko...
i trochę to dziwne bo jakby nie docierało do nich to że jednak jest w nich pewna siła...
~~Kawowy Orlik niezalogowany
24 lipca 2023r. o 9:22
kiedy MZK wróci na wiosi w ramach tego jakże ważnego porozumienia?????????????????? kiedy tysiące aut z wioski przestanie blokować miasto????????????????? czy ci radni z ratusza są ślepi???
~~Płomiennorudy Zimowit niezalogowany
24 lipca 2023r. o 9:24
~~Kawowy Orlik napisał(a): kiedy MZK wróci na wiosi w ramach tego jakże ważnego porozumienia?????????????????? kiedy tysiące aut z wioski przestanie blokować miasto????????????????? czy ci radni z ratusza są ślepi???

A czy oni mają cokolwiek do powiedzenia?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza