~~Cebula Biała napisał(a):Ktoś napisał: Bernard napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Cebula Biała napisał(a): Pan Bernard ma czarne wizje prześladowcze?
A może więcej optymizmu panie Bernardzie?
Może dzięki takiej patronce w tym parku nie dojdzie do takich ekscesów jakie pan prorokuje?
Może dzięki takiej patronce będzie to park wzorcowo przyjazny mieszkańcom.
Oczywiście, patronat świętej otrzeźwi bywalców, porzucą nałogi i namiętności, a bzykać będą się jedynie w pozycji misjonarskiej.
Przyjazne mieszkańcom to są u nas raczej wyjazdy z miasta : )
Większość przyjaznych mieszkańcom działań ma jakieś babole u zarania, które potem może się jakoś poprawi, albo i nie.
No chyba, że chodzi o przyjazność mieszkańcom przyjaznym władzom. Tutaj jest bardzo ok : )
Może pan marzy o tych ekscesach?
Nasze miasto takowych ekscesów nie potrzebuje.
Nie marzę, raczej mi przeszkadzają, albo omijam. Ale miasto i tak je ma, bo jakaś część mieszkańców tego miasta, również podatników, zapewne ich potrzebuje.
~~Cebula Biała napisał(a): Pan Bernard ma czarne wizje prześladowcze?Pan Bernard ma dobre wizje,A tak na marginesie wystarczy nam tych swietosci w miescie,
A może więcej optymizmu panie Bernardzie?
Może dzięki takiej patronce w tym parku nie dojdzie do takich ekscesów jakie pan prorokuje?
Może dzięki takiej patronce będzie to park wzorcowo przyjazny mieszkańcom.
~~Bol napisał(a): Na lewactwo kościół działa jak czerwona płachta na byka. Jestem za patronką miasta.
Nie przeszkadza mi pomnik św. Jana Pawła II ani św. patronka miasta. Wręcz przeciwnie.