Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Wall Printers zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Poważna awaria sieci wodociągowej w Bolesławcu
~~Ołowiany Przypołudnik niezalogowany
6 sierpnia 2023r. o 13:42
ja pierdzielę ...ale macie problem...
''pojawia się i znika ...i znika''...;D

dzieci w Sudanie codziennie pokonują 12 km z dzbankiem na wodę do ''pobliskiej '' rzeczki...
i nie piszą o tym w ''internetach''
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~zdupydomordyzaur Jerzy niezalogowany
6 sierpnia 2023r. o 13:42
Co to znaczy "awaria niezależna od PWiK"?
Albo ktoś rurę źle zamontował (ktoś to odebrał) i nastąpił wyciek albo ze starości się rozsypała bo nie robili remontu.
Wodociągi sugerują że woda jest ich a rurociąg nie?
Kto zapłaci za wodę którą muszę najpierw w kibel puścić aby czysta zaczęła lecieć? Wodomierz na brudnej też się kręci.
Kto robił pranie i ma teraz rudą pościel to co ma zrobić jak to nie jest wina wodociągów? Prezydent zwraca pieniądze?
~~bubu niezalogowany
6 sierpnia 2023r. o 13:46
K...a nikt nie siedzi przed komputerem i nie czeka na info o brudnej wodzie.Czy nie można było wysłać samochodu z nagłośnieniem, żeby powiadomić mieszkańców o zaistniałej sytuacji ? Wieczorem wróciłem do domu , rano włączyłem białe rzeczy do prania i wyciągnąłem żółte . Kasę potrafią brać.
~~Oliwkowozielona Aralia niezalogowany
6 sierpnia 2023r. o 13:51
u nas żółta woda od 2 dni a niby bez awarii - Kruszyn
~~Mieszkaniec Bolesławca niezalogowany
6 sierpnia 2023r. o 14:02
U mnie też wóda żółta i to nie tylko dzisiaj.
Chyba z tą reklamą wody bolesławieckiej przez Władze to nie tak do końca prawda że można ją pić prosto z kranu !!!!
~~bubu niezalogowany
6 sierpnia 2023r. o 14:08
Może PWiK napisze do czego ta woda się nadaje,może tylko do WC.
~~Ołowiany Przypołudnik niezalogowany
6 sierpnia 2023r. o 14:11
wiecie dlaczego to przejdzie bez echa?...bo nikomu z was nie chce się pobrać próbek wody i zanieść do Sanepidu...
tylko na tej podstawie moglibyście dochodzić swoich ewentualnych roszczeń co do opłat za wodę jako tej która w założeniach ma spełniać określone kryteria...
ale wy wolicie ''pojojczeć'' trochę na forum...;D
~~Niebieskozielona Leszczyna niezalogowany
6 sierpnia 2023r. o 14:12
~~Ołowiany Przypołudnik napisał(a): ja pierdzielę ...ale macie problem...
''pojawia się i znika ...i znika''...;D

dzieci w Sudanie codziennie pokonują 12 km z dzbankiem na wodę do ''pobliskiej '' rzeczki...
i nie piszą o tym w ''internetach''

Czyżbyś pracownik PWiK?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Gerresheimer zaprasza