Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Wybory będą nierówne, nie pozwolimy, żeby zostały sfałszowane - Piotr Borys
~~kakagugu niezalogowany
14 sierpnia 2023r. o 17:08
nie cienias a wymyslic to ja moge 5 pytanie do referendum a i tak to wszyscy mają wiesz gdzie wracajac do tematu podaj mi jedną rzecz którą zrobił twój guru wtedy pójdę i zaglosuje na PO...ncow dachowych

Zastosowana autokorekta

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jasnogranatowy Styrakowiec niezalogowany
14 sierpnia 2023r. o 17:53
a tak coś konkretniej?
~~donek niezalogowany
14 sierpnia 2023r. o 20:58
Przyglądam się tej rozmowie i normalnie dostaje furii, ........co ja zrobiłem?
Noooooo Janku tyle się znamy a ty nie wiesz nawet jednego przykładu?
No pierwszy lepszy......uratowałem tobie i kilku milionom Polaków, no może nie kilku ale wielu wielu czyli dużo Polaków:)....... oszczędności z OFE.
No takich prostych i okrutnych przykładów nie umiesz drogi Jaśku wymienić?
Wstyd wstyd i jeszcze raz hańba ci Borys
~~Szkarłatnoczerwony Rozchodnik niezalogowany
14 sierpnia 2023r. o 21:14
Tusk z "wroga narodu" awansował właśnie w trakcie przemówienia PJK w Uniejowie na "personifikację zła w Polsce, czyste zło". A to dopiero początek kampanii. Co dalej? Namiestnik Lucyfera na Ziemi? Pomiot Beliala? Porucznik Belzebuba? Ten, Którego Imienia Nie Wolno Wymawiać? Jeżeli do wyborów dziad nie odwali kity ,poleje się krew .Oszczany wyraźnie prowokuje jakiegoś szaleńca do zamordowania Tuska .
~~Olo niezalogowany
14 sierpnia 2023r. o 21:36
https://youtu.be/G2oH5kWao_k

W końcu będzie na kogo głosować
~~Białoszary Miłorząb niezalogowany
14 sierpnia 2023r. o 23:34
~~Szkarłatnoczerwony Rozchodnik napisał(a): Tusk z "wroga narodu" awansował właśnie w trakcie przemówienia PJK w Uniejowie na "personifikację zła w Polsce, czyste zło". A to dopiero początek kampanii. Co dalej? Namiestnik Lucyfera na Ziemi? Pomiot Beliala? Porucznik Belzebuba? Ten, Którego Imienia Nie Wolno Wymawiać? Jeżeli do wyborów dziad nie odwali kity ,poleje się krew .Oszczany wyraźnie prowokuje jakiegoś szaleńca do zamordowania Tuska .

Kaczora kompletnie porąbało.To stare dziadzisko,powinno już dawno z kotem siedzieć,w domu albo za kratami.Zieje nienawiścią i hamstwem.Zastanawiam się czy to katololik ,czy Belzebub.Zapewne to drugie do niego pasuje.Mały człowieczej,serce ma bliżej G xxxa.
~~Rudożółta Tibuchina niezalogowany
14 sierpnia 2023r. o 23:43
~~kakagugu napisał(a): nie cienias a wymyslic to ja moge 5 pytanie do referendum a i tak to wszyscy mają wiesz gdzie wracajac do tematu podaj mi jedną rzecz którą zrobił twój guru wtedy pójdę i zaglosuje na POkupczyncow dachowych Zastosowana autokorekta

Wszystkie duże stadiony piłkarskie na Euro 2012 (m.in. Gdańsk, Warszawa) były wybudowane w okresie rządów Donalda Tuska
~~kakagugu niezalogowany
15 sierpnia 2023r. o 10:50
~~Rudożółta Tibuchina napisał(a):
Ktoś napisał: ~~kakagugu napisał(a): nie cienias a wymyslic to ja moge 5 pytanie do referendum a i tak to wszyscy mają wiesz gdzie wracajac do tematu podaj mi jedną rzecz którą zrobił twój guru wtedy pójdę i zaglosuje na POkupczyncow dachowych Zastosowana autokorekta

Wszystkie duże stadiony piłkarskie na Euro 2012 (m.in. Gdańsk, Warszawa) były wybudowane w okresie rządów Donalda Tuska

mi chodzi o jedna dobrą rzecz a jak chodzi o stadiony to byla oczywistość co nasze błazny piłki nożnej grac w nowogrodzcu na boisku bocznym
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza