Zastosowana autokorekta
~~Szkarłatnoczerwony Rozchodnik napisał(a): Tusk z "wroga narodu" awansował właśnie w trakcie przemówienia PJK w Uniejowie na "personifikację zła w Polsce, czyste zło". A to dopiero początek kampanii. Co dalej? Namiestnik Lucyfera na Ziemi? Pomiot Beliala? Porucznik Belzebuba? Ten, Którego Imienia Nie Wolno Wymawiać? Jeżeli do wyborów dziad nie odwali kity ,poleje się krew .Oszczany wyraźnie prowokuje jakiegoś szaleńca do zamordowania Tuska .
~~kakagugu napisał(a): nie cienias a wymyslic to ja moge 5 pytanie do referendum a i tak to wszyscy mają wiesz gdzie wracajac do tematu podaj mi jedną rzecz którą zrobił twój guru wtedy pójdę i zaglosuje na POkupczyncow dachowych Zastosowana autokorekta
~~Rudożółta Tibuchina napisał(a):Ktoś napisał: ~~kakagugu napisał(a): nie cienias a wymyslic to ja moge 5 pytanie do referendum a i tak to wszyscy mają wiesz gdzie wracajac do tematu podaj mi jedną rzecz którą zrobił twój guru wtedy pójdę i zaglosuje na POkupczyncow dachowych Zastosowana autokorekta
Wszystkie duże stadiony piłkarskie na Euro 2012 (m.in. Gdańsk, Warszawa) były wybudowane w okresie rządów Donalda Tuska