~~Jk napisał(a):Ktoś napisał: ~~sad napisał(a): Ludzie... od 6 do 22 może robić co mu się podoba. Ogarnijcie się. Do tego co czytam do działka usługowa. Chyba wynajmę działkę od września i puszcze muzykę na full i będą sąsiady mi kolo uja zrobić.
Zgodnie z Polskim prawem zakłucani ciszy i spokoju jest zabronione nieważna pora dnia i nocy mieszkam w blok i policja przyjeżdża bo szczeka pies dowiedziałem się od nich ze mam go oduczyć szczekanie bo zakluca ciszę innym mieszkancom
~~Jan Kowalski napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brawo napisał(a): Wspaniała reklama. W sobotę ma być ciepło więc liczę na dużą frekwencję. Płacę i wymagam ma być głośno bo to miasto. Januszków z kamerkami nagrywającymi wykroczenia na drodze nie brakuje teraz powstał nowy twór nagrywać sąsiada za płotem. Zazdrość Polska nie zna granic. Za dobrze mu biznes idzie :)
Czemu sam komentujesz post, Hubi?
Nie masz przyjaciele?
~~Karol napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jan Kowalski napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brawo napisał(a): Wspaniała reklama. W sobotę ma być ciepło więc liczę na dużą frekwencję. Płacę i wymagam ma być głośno bo to miasto. Januszków z kamerkami nagrywającymi wykroczenia na drodze nie brakuje teraz powstał nowy twór nagrywać sąsiada za płotem. Zazdrość Polska nie zna granic. Za dobrze mu biznes idzie :)
Nie masz przyjaciele?
Przykre
Nie ma idealnych ludzi...
Zazdrość, jest okrutna ..
Dmuchance,są tylko w wakacje
Jak mi wiadomo...
Nie wiecznie
Szkoda ,
Bo szczęśliwe dzieci ,
To szczęśliwe Rodzice,
I
Nie ma nic piękniejszego...
Zgadzam się w 100%. Że szczęśliwe dzieciństwo szczęśliwi rodzice.
Ludzie,którzy tam mieszkają byez tylko w wakacje spędzają wolny czas od pracy w ogrodzie. Ludzie czy wy nie rozumiecie obconttm ludziom chodzi?
O CHWILĘ WYTCHNIENIA I ODPOCZYNKU WE WŁASNYM DOMU!
MÓGŁ ZNALESC SOBIE MIEJSCE GDZIE NIE MA BUDYNKOW MIESZKALNYCH NA TAKI INTERES!
WSPÓŁCZUJĘ TYM CO MIESZKAJA ZA PŁOTEM! JA MIESZKAM OOODAL I SKYSZE JAK DMUCHAWY CHODZĄ. A JAK SIE WYŁĄCZĄ TO DUDNI MINW GLOWOE DOSYC DŁUGO!
~~Antoni napisał(a):Ktoś napisał: ~~Karol napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jan Kowalski napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brawo napisał(a): Wspaniała reklama. W sobotę ma być ciepło więc liczę na dużą frekwencję. Płacę i wymagam ma być głośno bo to miasto. Januszków z kamerkami nagrywającymi wykroczenia na drodze nie brakuje teraz powstał nowy twór nagrywać sąsiada za płotem. Zazdrość Polska nie zna granic. Za dobrze mu biznes idzie :)
Nie masz przyjaciele?
Przykre
Nie ma idealnych ludzi...
Zazdrość, jest okrutna ..
Dmuchance,są tylko w wakacje
Jak mi wiadomo...
Nie wiecznie
Szkoda ,
Bo szczęśliwe dzieci ,
To szczęśliwe Rodzice,
I
Nie ma nic piękniejszego...
Zgadzam się w 100%. Że szczęśliwe dzieciństwo szczęśliwi rodzice.
Ludzie,którzy tam mieszkają byez tylko w wakacje spędzają wolny czas od pracy w ogrodzie. Ludzie czy wy nie rozumiecie obconttm ludziom chodzi?
O CHWILĘ WYTCHNIENIA I ODPOCZYNKU WE WŁASNYM DOMU!
MÓGŁ ZNALESC SOBIE MIEJSCE GDZIE NIE MA BUDYNKOW MIESZKALNYCH NA TAKI INTERES!
WSPÓŁCZUJĘ TYM CO MIESZKAJA ZA PŁOTEM! JA MIESZKAM OOODAL I SKYSZE JAK DMUCHAWY CHODZĄ. A JAK SIE WYŁĄCZĄ TO DUDNI MINW GLOWOE DOSYC DŁUGO!
UMYSŁOWA KALEKO ,ANI JEDNEGO POPRAWNIE NAPISANEGO ZDANIA . ANI JEDNEGO , TO PRZEZ TEN HAŁAS ?