~~Ametystowy Styrakowiec napisał(a): Ktoś napisał: ~~Zielona Wiśnia napisał(a): 100 lat temu Niemcy potrafili a dziś przy takiej technologii się nie da? Koniowi na ucho takie ściemy. Po prostu znajdą swojaka który to zrobi za milion monet
a może tak fachowiec od ceramicznych garnków im ''wyklei'' jakąś kulkę? ;D
wytłumaczcie mi jedno...jak z centrum można podpierdzielć kulę która nie waży kilogram czy dwa i nie zauważonym przez ''służby '' :D ją zdjąć ,przetoczyć na taczkę ;D i wywieźć w nieznanym kierunku...;D
można tu zadać ponownie pytanie do ''cara'' które zreszta juz tu kiedyś zadałem...bez odzewu...;D
pamiętacie remont ulicy Komuny Paryskiej?...pamiętacie ile tam zabytkowej kostki tam zerwano a która jakiś czas leżała na terenie gazowni?...później znikła ...
pytanie...kto i komu za ile ją sprzedał
znacie cenę tony granitu w kostce 30X30 ? ;D
być może wtedy zrozumiecie że właśnie dlatego nigdy się tego nie dowiecie kto ma z tej kostki zrobiony podjazd do garażu ...;D
Skandalem jest to ze po takich renowacjach stary materiał w chu j drogi znika a dostajemy nowy badziew. Wiadomo ze plebs sie ine domyśli ale fakt jest taki że mogę wskazać gdzie u jednego z byłych urzedników ona została zdeponowana. Panie roman wstyd za takie wydawanie naszych pieniedzy to marnowanie pieniedzy podatnika