~~Czerwonopomarańczowy Kroplik napisał(a): NIE DLA REFERENDUM. Oni mają nas wszystkich za przygłupów. Ciekaw jestem czy oprócz PIS-u znajdzie się jakaś formacja, która poprze udział w tym cyrku. Stawiam na Bezpartyjnych Samorządowców= PIS.nie oni tylko ty masz się za głupca w referendum należy wziąć udział, bo inaczej lewactwo będzie mogło sprzedać polskie lasy, wydłużyć wiek emerytalny, wpuścić do kraju imigrantów itd.
~~Lop napisał(a):Ktoś napisał: ~~Czerwonopomarańczowy Kroplik napisał(a): NIE DLA REFERENDUM. Oni mają nas wszystkich za przygłupów. Ciekaw jestem czy oprócz PIS-u znajdzie się jakaś formacja, która poprze udział w tym cyrku. Stawiam na Bezpartyjnych Samorządowców= PIS.nie oni tylko ty masz się za głupca w referendum należy wziąć udział, bo inaczej lewactwo będzie mogło sprzedać polskie lasy, wydłużyć wiek emerytalny, wpuścić do kraju imigrantów itd.
~~Rudożółta Tibuchina napisał(a):Ktoś napisał: ~~Lop napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Czerwonopomarańczowy Kroplik napisał(a): NIE DLA REFERENDUM. Oni mają nas wszystkich za przygłupów. Ciekaw jestem czy oprócz PIS-u znajdzie się jakaś formacja, która poprze udział w tym cyrku. Stawiam na Bezpartyjnych Samorządowców= PIS.nie oni tylko ty masz się za głupca w referendum należy wziąć udział, bo inaczej lewactwo będzie mogło sprzedać polskie lasy, wydłużyć wiek emerytalny, wpuścić do kraju imigrantów itd.
Naoglądałeś się za dużo TVP info i Holeckiej. Zrób sobie trochę abstynencji
NIE DLA REFERENDUM !!! Oni powinni uchwalić tylko jedno pytanie: Czy uważasz ,że PiS powinien rządzić do końca świata i jeden dzień dłużej? I oczywiście dwie odpowiedzi 1 TAK 2 TAK .