Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Opinia: O mały włos! Umalowani gliną mogli się pobić w rynku. To efekt polityki miasta i powiatu!
~~Białawoszary Floks niezalogowany
20 sierpnia 2023r. o 8:58
~~turystka z Torunia napisał(a): Uczestniczyłam dziś przypadkiem w GlinaShow, atmosfera ludzi, którzy dekorowali się gliną była przesympatyczna, czegoś takiego jeszcze nie nigdy w życiu nie widziałam, nawet nie miałam.swiadomosci, że tak można. Poznałam wielu młodych artystów, którzy z pasją tworzyli swoje stroje, chętni pozowali do zdjęć, jednym słowem ekstra, pozniej na rynku...
Wjeżdża facet na wielki rowerze i zaczyna blokować pochod glinoludow, który jak się okazało, był zapisany w programie... Jak można tak lekceważąco podejść do organizatorów, do dzieci, młodzieży którzy szli w tym pochodzie z własnej woli. To było zderzenie dwóch światów - złości pana na rowerze i jakiś ludzi z gwizdkami i radosnej parady glinoludow. Mam nadzieję, że organizator odpowie, za to, że ktoś taki pojawił się na trasie przemarszu. Pozdrawiam!

Zapomniałaś dopisać :)To pisałam ja Grażyna z nieIstotnych :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Rudożółta Poziomka niezalogowany
20 sierpnia 2023r. o 9:11
Tam u konkurencji mamy pokaz lewackiej tolerancji i wolności słowa. W każdym artykule który dotyczy ich spraw w tym ideologicznych nie napiszę się żadnego komentarza bez moderacji. I jak nie będzie pasował to się nie ukaże. To są właśnie lewaki. Gęby pełne frazesów o tolerancji, wolności, równości i miłości...
~~Ciemnogranatowy Łubinnik niezalogowany
20 sierpnia 2023r. o 9:24
Dokładnie. Żadnych krytycznych komentarzy. Wszyscy tylko chwalą…
~~JebaćBolesławiec niezalogowany
20 sierpnia 2023r. o 9:25
Śmieszni jesteście wszyscy o takie pierdoły się kłócić. Malowanie gliną. Ja lubię wypić piwo iść przez miasto i śpiewać. Też mam to opatentować i zabraniać potem innym to robić.
~~Brązowy Dyptam niezalogowany
20 sierpnia 2023r. o 9:44
~~Rudożółta Poziomka napisał(a): Tam u konkurencji mamy pokaz lewackiej tolerancji i wolności słowa. W każdym artykule który dotyczy ich spraw w tym ideologicznych nie napiszę się żadnego komentarza bez moderacji. I jak nie będzie pasował to się nie ukaże. To są właśnie lewaki. Gęby pełne frazesów o tolerancji, wolności, równości i miłości...

Myślałem, że tylko ja tak mam, że moje komentarze nie są dopuszczane do publikacji :D Ciekawiło mnie czemu są tylko pozytywne opinie w ich tematach ...
~~Ognistorudy Ligustr niezalogowany
20 sierpnia 2023r. o 10:20
Sztuka była, jest i będzie towarem. Towarem luksusowym. Dobra sztuka zawsze na siebie zarabiała,zarabia i będzie zarabiać. Jeżeli pomalowani gliną twierdzą że tworzą sztukę, dobrą sztukę niech zarobią tworzoną sztuką na siebie i tworzenie swojej sztuki. Dotowanie sztuki z publicznych pieniędzy, jest złe, hamuje rozwój sztuki, uzależnia twórców od, szastających publicznymi pieniędzmi. Dotowana sztuka nie rozwija się nie poszukuje nowych kierunków, bo dostając dotacje twórca jest syty i nie musi się wysilać produkując knoty.
~~Ciemnobursztynowa Fasola niezalogowany
20 sierpnia 2023r. o 10:21
~~Ciemnogranatowy Łubinnik napisał(a): Dokładnie. Żadnych krytycznych komentarzy. Wszyscy tylko chwalą…

Tak wygląda lewacki idealny świat : D
~~Paliowy Wrzosiec niezalogowany
20 sierpnia 2023r. o 10:23
~~Brązowy Dyptam napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Rudożółta Poziomka napisał(a): Tam u konkurencji mamy pokaz lewackiej tolerancji i wolności słowa. W każdym artykule który dotyczy ich spraw w tym ideologicznych nie napiszę się żadnego komentarza bez moderacji. I jak nie będzie pasował to się nie ukaże. To są właśnie lewaki. Gęby pełne frazesów o tolerancji, wolności, równości i miłości...

Myślałem, że tylko ja tak mam, że moje komentarze nie są dopuszczane do publikacji :D Ciekawiło mnie czemu są tylko pozytywne opinie w ich tematach ...

Bo ja zgłaszam te głupie i niemerytoryczne, jakich tutaj pełno.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza