Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Opinia: O mały włos! Umalowani gliną mogli się pobić w rynku. To efekt polityki miasta i powiatu!
~~Niebieska Naparstnica niezalogowany
20 sierpnia 2023r. o 12:13
~~Zzieleniały Rozpław napisał(a): Pobili się?
Nie tylko rower Papy szarpali.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~coraz weselej niezalogowany
20 sierpnia 2023r. o 12:26
~~Niebieska Naparstnica napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Zzieleniały Rozpław napisał(a): Pobili się?
Nie tylko rower Papy szarpali.

Grażyna koło chciała zajumać , rozumiem pedały dla gwizda , ale koło. ?
~~Piotrpiter niezalogowany
20 sierpnia 2023r. o 12:42
bolec info
~~POL niezalogowany
20 sierpnia 2023r. o 12:58
Ludzie czy wy nie umiecie zyc w zgodzie?Szkoda bardzo szkoda !
~~Mat niezalogowany
20 sierpnia 2023r. o 13:03
Jeden samochód oklejony w futerko i drugi mzgm = poziom glina show
~~Rudożółta Poziomka niezalogowany
20 sierpnia 2023r. o 13:15
~~Mat napisał(a): Jeden samochód oklejony w futerko i drugi mzgm = poziom glina show

Do tego ten biały z futrem pozorowany na świński ryj. Pasowało.
~~okloo niezalogowany
20 sierpnia 2023r. o 13:20
~~Cyklamenowy Kokornak napisał(a):
Ktoś napisał: ~~turystka z Torunia napisał(a): Uczestniczyłam dziś przypadkiem w GlinaShow, atmosfera ludzi, którzy dekorowali się gliną była przesympatyczna, czegoś takiego jeszcze nie nigdy w życiu nie widziałam, nawet nie miałam.swiadomosci, że tak można. Poznałam wielu młodych artystów, którzy z pasją tworzyli swoje stroje, chętni pozowali do zdjęć, jednym słowem ekstra, pozniej na rynku...
Wjeżdża facet na wielki rowerze i zaczyna blokować pochod glinoludow, który jak się okazało, był zapisany w programie... Jak można tak lekceważąco podejść do organizatorów, do dzieci, młodzieży którzy szli w tym pochodzie z własnej woli. To było zderzenie dwóch światów - złości pana na rowerze i jakiś ludzi z gwizdkami i radosnej parady glinoludow. Mam nadzieję, że organizator odpowie, za to, że ktoś taki pojawił się na trasie przemarszu. Pozdrawiam!

Jedna wielka ciemnota!
Co bzdury piszesz! Złość?
Ta baba w żółtym przebraniu złapała rower Pana Nowaka i stała jak potłuczona z oczami jak wampir.
A druga zachowała się jak dziecinada, wstydu nie miała. Chodziła z glina i gadała świecę was prawdziwa gliną. Te kobiety powinny się leczyć psychiatrycznie!! Wyglądały jak ten samochód przebrany w świnie!! Pan Nowak z prawdziwymi i kulturalnymi Glinoludami czekał i patrzył na ten cyrk, który wyprawiała podróba. Szok jak można się tak poniżyć w taki dzień.

Macie nagranie? bo bym się pośmiał, nie mogę uwierzyć, aby ktoś zniżył się do takiego poziomu :D
~~Fioletowy Bez niezalogowany
20 sierpnia 2023r. o 13:41
~~okloo napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Cyklamenowy Kokornak napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~turystka z Torunia napisał(a): Uczestniczyłam dziś przypadkiem w GlinaShow, atmosfera ludzi, którzy dekorowali się gliną była przesympatyczna, czegoś takiego jeszcze nie nigdy w życiu nie widziałam, nawet nie miałam.swiadomosci, że tak można. Poznałam wielu młodych artystów, którzy z pasją tworzyli swoje stroje, chętni pozowali do zdjęć, jednym słowem ekstra, pozniej na rynku...
Wjeżdża facet na wielki rowerze i zaczyna blokować pochod glinoludow, który jak się okazało, był zapisany w programie... Jak można tak lekceważąco podejść do organizatorów, do dzieci, młodzieży którzy szli w tym pochodzie z własnej woli. To było zderzenie dwóch światów - złości pana na rowerze i jakiś ludzi z gwizdkami i radosnej parady glinoludow. Mam nadzieję, że organizator odpowie, za to, że ktoś taki pojawił się na trasie przemarszu. Pozdrawiam!

Jedna wielka ciemnota!
Co bzdury piszesz! Złość?
Ta baba w żółtym przebraniu złapała rower Pana Nowaka i stała jak potłuczona z oczami jak wampir.
A druga zachowała się jak dziecinada, wstydu nie miała. Chodziła z glina i gadała świecę was prawdziwa gliną. Te kobiety powinny się leczyć psychiatrycznie!! Wyglądały jak ten samochód przebrany w świnie!! Pan Nowak z prawdziwymi i kulturalnymi Glinoludami czekał i patrzył na ten cyrk, który wyprawiała podróba. Szok jak można się tak poniżyć w taki dzień.
Macie nagranie? bo bym się pośmiał, nie mogę uwierzyć, aby ktoś zniżył się do takiego poziomu :D
Jest to na zdjęciach.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!