~~Ceglastoczerwony Bluszcz napisał(a): Czy w Bolesławcu jest bezpiecznie?Są robione jakieś testy,badania?
~~Brązowy Kuflik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ceglastoczerwony Bluszcz napisał(a): Czy w Bolesławcu jest bezpiecznie?Są robione jakieś testy,badania?
Zapewne nie jest, weź szmate na łeb i koniecznie 20 dawkę bo widzę nadal żyjesz w strachu , to nie dobrze
~~Kasztanowa Śnieguliczka napisał(a): Znowu durnie będą robić zdjęcia ludziom pod kościołem.
Pisowce zrobią wszystko żeby albo wprowadzić plandemię i trzymać nas krótko za uzdę albo wciągną nas w wojnę z ruskimi.
~~Ceglastoczerwony Bluszcz napisał(a): Czy w Bolesławcu jest bezpiecznie?Są robione jakieś testy,badania?
~~Ametystowa Gazania napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brązowy Kuflik napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ceglastoczerwony Bluszcz napisał(a): Czy w Bolesławcu jest bezpiecznie?Są robione jakieś testy,badania?
Zapewne nie jest, weź szmate na łeb i koniecznie 20 dawkę bo widzę nadal żyjesz w strachu , to nie dobrze
W Legnicy też wykryli w Szpitalu i co ???????????
W Legnicy to wykryli na OIOM-ie męża PISowskiej marszałek Witek , leżał tam 4 lata . Czasami medycyna jest bezsilna i chłop żyje.Przeżył legnicki OIOM.
~~J23 napisał(a): Sikam do basenu i jakloś się nie zaraziłem.
~~Liliowoniebieska Hutujnia napisał(a): Sikam do basenu i jakloś się nie zaraziłem.Ktoś napisał: ~~J23 napisał(a): Sikam do basenu i jakloś się nie zaraziłem.
Sikam do basenu i jakloś się nie zaraziłem!