~~taka prawda napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brązowożółta Aralia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pod dany napisał(a): Przecież kapitał nie ma narodowości. Jesteście europejczykami, to pięć gwiazdek u Niemca. Już PO was
I co na to Tusk ?. rządzi już 8 lat.
Mam już serdecznie dosyć tego Niemca .Jak w tych wyborach nie wygra Kaczyński i PIS, to marnie widzę ten kraj.
A nie ,czekaj ,q*rwa co ja PISzę ,przecież 8 rok to rządzi oszczany dziad z jego bandą .Ale mnie z rana zaczadziło !
~~Jaja od koguta napisał(a): A czego można bylo sie spodziewac po odejsciu najlepszego kierownika Pana Tadeusz przeciez ten czlowiek plus naczelniczka milosciwie panujaca na hali niejaka Pani Iwona i zawodowy amator polskich kobiet ktory przeoral co sie tylko dalo na gorze niejaki Hasan to byly glowne filary tego zakladu bez ktorych milosciwie panujacy dyrektor tego przybytku nie jest juz w stanie dalej ciagnac tej karuzeli .
~~taka prawda napisał(a):Ktoś napisał: ~~taka prawda napisał(a):Prawda .Niektórzy są tak tepi ,że nawet nie zauważyli, że to nie Tusk rządzi .Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brązowożółta Aralia napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pod dany napisał(a): Przecież kapitał nie ma narodowości. Jesteście europejczykami, to pięć gwiazdek u Niemca. Już PO was
I co na to Tusk ?. rządzi już 8 lat.
Mam już serdecznie dosyć tego Niemca .Jak w tych wyborach nie wygra Kaczyński i PIS, to marnie widzę ten kraj.
A nie ,czekaj ,q*rwa co ja PISzę ,przecież 8 rok to rządzi oszczany dziad z jego bandą .Ale mnie z rana zaczadziło !
~~Cynamonowy Aster napisał(a): Głosowaliście na ...ów, czego się dziwicie ? Koszty pracy mocno wzrosły, wzrastają a od nowego roku nadal będą wzrastać więc coraz więcej firm się zwinie bo tutaj ...y wykończą wszystkich. Od stycznia 800 +, od stycznia 200 zł wyższy ZUS...przypadek ? Głosujcie nadal na ...ów i pozwólcie im rozwalać Polskę ale dla pisowskich patusów to wszystko wina Tuska czyli pusty slogan jak wyborcy pis.Zastosowana autokorektaCiemny naród,łasy na pieniądze na ,które wszyscy pracujemy. Czy to takie trudne do pojęcia.M.Thaczer powiedziała......rząd nic nie DAJE bo NIC nie ma.
~~On napisał(a): Co Wy kurka wodna z tym Tuskiem.
Pisiorki drewniane czas skończyć z Wami bo już za dużo tego wszystkiego.Spojrzcie na listy "1"pisu to jest straszne.
~~Ola napisał(a): Kto tam zarządza ich HR??
Taka osoba nie powinna znaleźć zatrudnienie w okolicy.
~~Czerwonozłota Irezyna napisał(a): Kombinuje jak zwolnić Polaków bez odprawy i zatrudni UKRAIŃCÓW.[/c
Od razu Ukraińców lepiej użyć słów braci ze wschodu przecież sam Prezydent RP użył zwrotu że jestesmy ICH SLUGAMI czego chcieć więcej już były ogłoszenia na stronie urzedu pracy do pracy na strefie w krzywej tylko i wyłącznie ze znajomością BIEGŁA jezyka ukraińskiego to obywatel polski na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej ma się uczyć języka ukrainskiego żeby móc pracować to chyba powinno działać w drugą stronę to my jesteśmy gospodarzami we wlasnym kraju i to niech oni się uczą naszego języka bo za niedlugo dojdzie do sytulacji zeby móc pracować to wszyscy bedziemy się uczyć ich języka .A więc brać się za naukę jezyka bratniego narodu inzynierowie uszczelek bo jak nie zatrudnienia w zadnej firmie nie znajdziecie.