Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Marnowanie głosów już 15 października!
~~Blond Gazania niezalogowany
10 września 2023r. o 13:03
~~Miodowa Kokoryczka napisał(a): jak p Pogoda reklamował się na bolcu to wam przeszkadzał a jak reklamuje się ten łysy z innego rejonu to wam nie przeszkadza

Wszyscy tylko nie Pogoda.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Wielbłądza Bazylia niezalogowany
10 września 2023r. o 13:10
~~Miodowa Kokoryczka napisał(a): jak p Pogoda reklamował się na bolcu to wam przeszkadzał a jak reklamuje się ten łysy z innego rejonu to wam nie przeszkadza

a tobie przeszkadza?
o ile jeszcze tego nie zauważyłeś to spójrz na własne dłonie...
w klaskaniu bierze udział i prawica i lewica....;D
na marginesie...''ten łysy'' został tu zaproszony i przyjechał na spotkanie...

ten pogoda tu nie był na podobnym ...wolał ''piknikować '' zamiast zorganizować spotkanko... gdzie lokalni piSSdzielcy?...nie zaprosili swojaka?
to pokazuje też jakim ''szacunkiem'' darzą swoich ewentualnych ''wyborców''
a może gdyby taki pogoda je zorganizował ,trochę pogadał może by mnie przekonał?...może zdobył by mój głos? ;D
22726
Marcin Marczewski
10 września 2023r. o 16:32
~~Brązowożółta Malina napisał(a): I zastanawiam się dlaczego tak sumienny obserwator naszej lokalnej społeczności, nie zająknął się w swoim tekście na temat referendum. Być może dlatego, że nie wzięcie karty referendalnej, czy nie wrzucenie jej do urny będzie rzeczywistym zmarnowaniem naszego głosu, bo można o polityce różnie dywagować, ale referendum jest i zawsze będzie, najwyższą formą demokracji - bez względu na to, kto je ogłosi i czego będą dotyczyły pytania.

Nie, to referendum Kaczyńskiego, podobnie jak wybory Sasina, będzie okazaniem braku szacunku dla Polaków poprzez wyrzucenie do śmietnika kilkudziesięciu milionów złotych. I za te wybory kopertowe i za to referendum Kaczyński, Morawiecki i Sasin powinni trafić na śmietnik historii.
~~Złotobrązowa Hortensja niezalogowany
10 września 2023r. o 18:26
Drogi Marcinie, to takie osoby, jak ja, Ty i tysiące nam podobnych, trafimy na "śmietnik historii". Z kilkanaście, kilkadziesiąt lat, oprócz rodziny i kilku przyjaciół, nikt o nas nie będzie pamiętał. Chcesz czy nie ale Kaczyński, Morawiecki, Sasin, podobnie zresztą, jak Tusk, Buzek czy Kopacz, zapisali się w polskiej historii na zawsze. I tezy publicystyczne typu "referendum Kaczyńskiego" czy "konstytucja Kwaśniewskiego" służą tylko aktualnej polityce. Na zewnątrz (w pojęciach stosowanych w innych krajach Europy i świata), czy w Polsce rządził Tusk, czy Szydło, Kaczyński lub Miller to zawsze był to rząd Polski. Polski, jako kraju funkcjonującym w świecie państw. Osobiście to przykro mi, że z biegiem lat zatraciłeś obiektywizm i zdolność realnej oceny rzeczywistości. Jeszcze kilkanaście, kilka lat temu nie pozwoliłbyś nigdy, by na forum Twojego portalu wypisywane były takie bzdury, oszczerstwa i wulgaryzmy, jak teraz. Gdy wymyśliłeś i powołałeś do życia Bolec.info, byłem dumny, że powstaje taki publikator. Teraz powiem za wielkim poetą: "Miałeś chamie Złoty Róg, został ci się ino sznur"...
~~na xuj tu wchodzisz niezalogowany
10 września 2023r. o 18:32
~~Złotobrązowa Hortensja napisał(a): Drogi Marcinie, to takie osoby, jak ja, Ty i tysiące nam podobnych, trafimy na "śmietnik historii". Z kilkanaście, kilkadziesiąt lat, oprócz rodziny i kilku przyjaciół, nikt o nas nie będzie pamiętał. Chcesz czy nie ale Kaczyński, Morawiecki, Sasin, podobnie zresztą, jak Tusk, Buzek czy Kopacz, zapisali się w polskiej historii na zawsze. I tezy publicystyczne typu "referendum Kaczyńskiego" czy "konstytucja Kwaśniewskiego" służą tylko aktualnej polityce. Na zewnątrz (w pojęciach stosowanych w innych krajach Europy i świata), czy w Polsce rządził Tusk, czy Szydło, Kaczyński lub Miller to zawsze był to rząd Polski. Polski, jako kraju funkcjonującym w świecie państw. Osobiście to przykro mi, że z biegiem lat zatraciłeś obiektywizm i zdolność realnej oceny rzeczywistości. Jeszcze kilkanaście, kilka lat temu nie pozwoliłbyś nigdy, by na forum Twojego portalu wypisywane były takie bzdury, oszczerstwa i wulgaryzmy, jak teraz. Gdy wymyśliłeś i powołałeś do życia Bolec.info, byłem dumny, że powstaje taki publikator. Teraz powiem za wielkim poetą: "Miałeś chamie Złoty Róg, został ci się ino sznur"...

Poeta tylko głowa nie ta .Załóż sobie swój prywatny portal ,skrzyknij kumpli ,i niech wypisują peany na cześć Jarka ,który niebawem i tak strzeli w kalendarz .
Wszystko !
~~Rdzawozłoty Miłek niezalogowany
10 września 2023r. o 18:33
~~Złotobrązowa Hortensja napisał(a): Drogi Marcinie, to takie osoby, jak ja, Ty i tysiące nam podobnych, trafimy na "śmietnik historii". Z kilkanaście, kilkadziesiąt lat, oprócz rodziny i kilku przyjaciół, nikt o nas nie będzie pamiętał. Chcesz czy nie ale Kaczyński, Morawiecki, Sasin, podobnie zresztą, jak Tusk, Buzek czy Kopacz, zapisali się w polskiej historii na zawsze. I tezy publicystyczne typu "referendum Kaczyńskiego" czy "konstytucja Kwaśniewskiego" służą tylko aktualnej polityce. Na zewnątrz (w pojęciach stosowanych w innych krajach Europy i świata), czy w Polsce rządził Tusk, czy Szydło, Kaczyński lub Miller to zawsze był to rząd Polski. Polski, jako kraju funkcjonującym w świecie państw. Osobiście to przykro mi, że z biegiem lat zatraciłeś obiektywizm i zdolność realnej oceny rzeczywistości. Jeszcze kilkanaście, kilka lat temu nie pozwoliłbyś nigdy, by na forum Twojego portalu wypisywane były takie bzdury, oszczerstwa i wulgaryzmy, jak teraz. Gdy wymyśliłeś i powołałeś do życia Bolec.info, byłem dumny, że powstaje taki publikator. Teraz powiem za wielkim poetą: "Miałeś chamie Złoty Róg, został ci się ino sznur"...

Aleś mu dowalił.. :)
Niemniej jednak to referendum to jest kpina w żywe oczy dla narodu polskiego.
Trzeba być w tej chwili suto opłacanym przez pisowców żeby móc wymyślać o nich cokolwiek dobrego.
Chociaż ich jedyna argumentacja że powinni wygrać te wybory to są bełty tuska.

10 września 2023r. o 18:39
A gdzie ty w powyższym tekście zauważyłeś peany na rzecz Jarka? Reakcja podświadomości? Już sam twój nick mówi o tobie wszystko. Ty myślisz, że gdy literą "x" zasłonisz wulgaryzm, to okrzykną cię inteligentem? Własnie przez akceptację takich ludzi, jak ty, portal traci swoją wartość, a administratorzy strony udający, że wszystko jest OK, bo rzeczywisty wulgaryzm nie zaistniał publicznie, zniżają się do poziomu bruku.
10 września 2023r. o 18:53
Następny "mądrala". Post i komentarz nie tylko merytoryczny, ale i pokazujący inteligentne podejście autora do wszelkoch kwestii politycznych.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.