~~Jasnobłękitna Azalia napisał(a): I niech odda z OFE co zabrał i te medale od Merkel za te z OFE co Polakom zabrał.tobie niech ktoś mózg odda bo pisto w twojej głowie aż dudni pisem !!
~~Zielonkawa Kokoryczka napisał(a):a co napisała niegodnego z prawdą? Nie pisz tylko że OFE zostało przesunięte do ZUS a nie odebrane...Ktoś napisał: ~~Jasnobłękitna Azalia napisał(a): I niech odda z OFE co zabrał i te medale od Merkel za te z OFE co Polakom zabrał.tobie niech ktoś mózg odda bo pisto w twojej głowie aż dudni pisem !!
~~Aga napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zielonkawa Kokoryczka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasnobłękitna Azalia napisał(a): I niech odda z OFE co zabrał i te medale od Merkel za te z OFE co Polakom zabrał.tobie niech ktoś mózg odda bo pisto w twojej głowie aż dudni pisem !!
a co napisała niegodnego z prawdą? Nie pisz tylko że OFE zostało przesunięte do ZUS a nie odebrane...
To co napisała to prawda zabrał OFFE i powiedział że to nie da moje wasze pieniądze tylko państwa.
~~Iliowobłękitna Śnieguliczka napisał(a): a może nie dał bo nie chciał byście je przeżarli...;Dmoje to wara... Mogę przejeść, mogę komuś oddać, mogę dać na rydzyka czy innego darmozjada i nic nikomu do tego co z moimi pieniędzmi zrobię.