~~Sinawy Nachyłek napisał(a): Sprytny plan ratuszowego... Spacyfikować na polecenie kleru tzw, strajk kobiet poprzez dopuszczenie do swej bliskości głównej zadymiary. I to ma sens :))
~~Jenot napisał(a):Ktoś napisał: ~~Sinawy Nachyłek napisał(a): Sprytny plan ratuszowego... Spacyfikować na polecenie kleru tzw, strajk kobiet poprzez dopuszczenie do swej bliskości głównej zadymiary. I to ma sens :))
A co najlepsze ta kobita nawet tego nie ogarnia. Poszła jak w dym oświecona blaskiem jaśnie pana z PiS bis. :)))
~~Bolecnauta napisał(a): Te wybory to nie wybór posła tylko partii ja za Pisem nie będę glosowal za duzo afer .
~~Ciemnoniebieska Inkarwilla napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bolecnauta napisał(a): Te wybory to nie wybór posła tylko partii ja za Pisem nie będę glosowal za duzo afer .
A która partia nie ma afer? partia to ludzie a w określonej grupie ludzi zawsze znajda się nieuczciwe jednostki. PiS będzie rządził tak czy siak więc lepiej dla naszej ziemi żeby mieć gościa z naszego powiatu właśnie tam. Pokazał że umie się dogadywać z wójtami i Romkiem a to tylko służy mieszkańcom bo lobbuje i zdobywa pieniądze np na drogi i inne inwestycje.
~~Jaskrawożółta Lawenda napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciemnoniebieska Inkarwilla napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bolecnauta napisał(a): Te wybory to nie wybór posła tylko partii ja za Pisem nie będę glosowal za duzo afer .
A która partia nie ma afer? partia to ludzie a w określonej grupie ludzi zawsze znajda się nieuczciwe jednostki. PiS będzie rządził tak czy siak więc lepiej dla naszej ziemi żeby mieć gościa z naszego powiatu właśnie tam. Pokazał że umie się dogadywać z wójtami i Romkiem a to tylko służy mieszkańcom bo lobbuje i zdobywa pieniądze np na drogi i inne inwestycje.
Podasz jeden przykład uczciwego polityka?
Nie ma co daleko szukać, a wręcz trzeba patrzeć na tych co się zna osobiście. Ja Pogodzie nie mam nic do zarzucenia w kwestii uczciwości osobistej.
Zastosowana autokorekta