Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Szymon Wasylów kręci nowy film, trwa zrzutka na koszty jego powstania - możesz ją wesprzeć
~~Morelowa Truskawka niezalogowany
15 września 2023r. o 9:57
Zrzućcie się a ja zrobię! Zrób i sprzedaj, to będzie sztuka.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Szaropopielaty Śniedek niezalogowany
15 września 2023r. o 10:07
~~Morelowa Truskawka napisał(a): Zrzućcie się a ja zrobię! Zrób i sprzedaj, to będzie sztuka.

Dokładnie!
~~Zielonkawożółta Laurowiśnia niezalogowany
15 września 2023r. o 10:22
Uważam , że Szymon jest już na takim poziomie gdzie powinno się mieć sponsora czy producenta ,który wykłada własną kasę na film , a po premierze się to powinno zwrócić z nawiązką.
~~Macierewicz ruski szpieg niezalogowany
15 września 2023r. o 10:44
Nie dołożę ani centa
~~Karminowa Dynia niezalogowany
15 września 2023r. o 12:17
Jak się nie ma miedzi to się na d... siedzi, a nie żebra!
~~Łososiowy Grab niezalogowany
15 września 2023r. o 12:47
Zrób, młody człowieku, film o lokalnym samorządowcu. Nie będziesz się martwić o środki.
~~Słowianin niezalogowany
15 września 2023r. o 13:06
Beznadzieja. W dzisiejszych czasach nie jest sztuką nagranie filmu jak się ma dużo kasy. Każdy może taki filmik nagrać byle pomysł był. Sztuką jest zrobić coś samemu i pokazać tylko efekt swojej pracy. Znam wielu autorów książek jak i filmowców, którzy z własnej kieszeni wydawali grube tysiące byle by pokazać swoją prace. A tutaj robienie czegoś bez całkowitego ryzyka porażki (bo i tak kasa wpadła z rzutki) Zbieranie funduszy przed zrobieniem takiego filmu nie ma sensu. Zbyt bardzo leniwe myślenie się zaaklimatyzowało w mentalności pseudo "twórców".
~~Adam niezalogowany
15 września 2023r. o 13:17
Ja jak robię inwestycje w domu to idę do Banku albo odkładam i ani myślę finansować artystów . Jak mu się powiedzie powiedzmy i dostanie nagrodę czy honorarium to mnie nie da ani 20 gr z tego więc do roboty kolego na III zm w akordzie a potem możesz się kręcić do niedzieli rano do II zmiany .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.