Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kto naprawdę jest świnią?
~~Płomienista Firletka niezalogowany
27 września 2023r. o 21:05
~~Zbigniew napisał(a): Po filmie ideologicznym nakręconym przez Żydówkę córkę czerwonoarmisty, za niemieckie pieniądze, nie można było się spodziewać zbyt wiele. Po prostu anty-polski paszkwil.

A obejrzałeś ten film czy tylko powtarzasz pierdoły, które rozpowszechniają pisdzielce ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Zbigniew niezalogowany
27 września 2023r. o 22:44
~~Płomienista Firletka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Zbigniew napisał(a): Po filmie ideologicznym nakręconym przez Żydówkę córkę czerwonoarmisty, za niemieckie pieniądze, nie można było się spodziewać zbyt wiele. Po prostu anty-polski paszkwil.

A obejrzałeś ten film czy tylko powtarzasz pierdoły, które rozpowszechniają pisdzielce ?

Gdy udaję się do kina na film, to nigdy na chybił trafił. Wcześniej szukam opinii, przeglądam recenzje. Tutaj mamy ich aż nadto. Schemat twojego myślenia - kto nie był ten nie ma prawa się wypowiadać jest po prostu głupi.
~~inżynier Mamoń niezalogowany
28 września 2023r. o 4:46
~~Zbigniew napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Płomienista Firletka napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zbigniew napisał(a): Po filmie ideologicznym nakręconym przez Żydówkę córkę czerwonoarmisty, za niemieckie pieniądze, nie można było się spodziewać zbyt wiele. Po prostu anty-polski paszkwil.

Gdy udaję się do kina na film, to nigdy na chybił trafił. Wcześniej szukam opinii, przeglądam recenzje. Tutaj mamy ich aż nadto. Schemat twojego myślenia - kto nie był ten nie ma prawa się wypowiadać jest po prostu głupi.

A w filmie polskim, proszę pana, to jest tak: nuda... Nic się nie dzieje, proszę pana. Nic. Taka, proszę pana... Dialogi niedobre... Bardzo niedobre dialogi są. W ogóle brak akcji jest. Nic się nie dzieje. (...) A polski aktor, proszę pana... To jest pustka... Pustka, proszę pana... Nic! Absolutnie nic. Załóżmy, proszę pana, że jak polski aktor, proszę pana... Gra nie? Widziałem taką scenę kiedyś... Na przykład, no ja wiem? Na przykład, zapala papierosa, nie? Proszę pana, zapala papierosa... I proszę pana, patrzy tak: w prawo... Potem patrzy w lewo... Prosto... I nic... Dłużyzna, proszę pana... To jest dłu... po prostu dłu... dłużyzna, proszę pana. Dłużyzna.. Proszę pana, siedzę sobie, proszę pana, w kinie... Pan rozumie... I tak patrzę sobie... siedzę se w kinie, proszę pana... Normalnie... Patrzę, patrzę na to... No i aż mi się chce wyjść z... kina, proszę pana... I wychodzę... No i panie, i kto za to płaci? Pan płaci... Pani płaci... My płacimy... To są nasze pieniądze, proszę pana...
~~Ołowianoszary Wrzos niezalogowany
28 września 2023r. o 6:23
''Fogiel: "Zielona granica" w Watykanie? Papież nie jest krytykiem filmowym''

no proszę ...papież nie jest a każdy piSSdzielec już tak...

krok po kroku zbliżamy się w tym kraju do czasów kiedy na stosach płonęły książki autorów nielubianych przez dyktatury lub te które nie były zgodne z ideologią danej władzy...
czy kiedyś dotknie to i Miłosza?....przecież miał w swoim życiorysie pewien...''epizodzik''

~~Stalowoniebieski Szczawik niezalogowany
28 września 2023r. o 7:39
~~Zbigniew napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Płomienista Firletka napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zbigniew napisał(a): Po filmie ideologicznym nakręconym przez Żydówkę córkę czerwonoarmisty, za niemieckie pieniądze, nie można było się spodziewać zbyt wiele. Po prostu anty-polski paszkwil.

Nie oglądał filmu, czytał recenzję, czyje? chyba ideologiczne, które wkłada Pis
~~Pytanie niezalogowany
28 września 2023r. o 9:51
Nie oglądałem filmu.......i nie mam zamiaru........to panie redaktorze jestem świnią?
~~Słomkowa Petunia niezalogowany
28 września 2023r. o 19:24
Gdyby PIS-owscy wyborcy mieli honor, żądaliby od Morawieckiego przeprosin, za sprowadzanie ich do roli pożytecznych idi*otów.
~~Gwizdanaf niezalogowany
28 września 2023r. o 19:40
A my przestaliśmy chodzić do koscioła a nasz dzieci na religie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza