~~Zbigniew napisał(a):Ktoś napisał: ~~Płomienista Firletka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zbigniew napisał(a): Po filmie ideologicznym nakręconym przez Żydówkę córkę czerwonoarmisty, za niemieckie pieniądze, nie można było się spodziewać zbyt wiele. Po prostu anty-polski paszkwil.
A obejrzałeś ten film czy tylko powtarzasz pierdoły, które rozpowszechniają pisdzielce ?
Gdy udaję się do kina na film, to nigdy na chybił trafił. Wcześniej szukam opinii, przeglądam recenzje. Tutaj mamy ich aż nadto. Schemat twojego myślenia - kto nie był ten nie ma prawa się wypowiadać jest po prostu głupi.
Głupcem ten kto nie potrafi myśleć samodzielnie i tylko czerpie z obcych wypowiedzi.
~~Ceglastobrązowy Limnantes napisał(a): poważnie?
a jak myślisz?...film wyświetlany w Watykanie będą oglądać biskupi , kardynałowie czy ''świnie''?
myślę że też bezstronnie się wypowiesz...
albo i nie...;D
~~Kawowa Mina napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ceglastobrązowy Limnantes napisał(a): poważnie?
a jak myślisz?...film wyświetlany w Watykanie będą oglądać biskupi , kardynałowie czy ''świnie''?
albo i nie...;D
Papiez to juz dawno odleciał od chrześcijaństwa. On jest bardziej papieżem muzułmanów niz katolików.
~~Tomas de Torquemada napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kawowa Mina napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ceglastobrązowy Limnantes napisał(a): poważnie?
albo i nie...;D
Papiez to juz dawno odleciał od chrześcijaństwa. On jest bardziej papieżem muzułmanów niz katolików.
Rydzyk na Papieża
a jakiś ''tytoń'' na prymasa....;D