Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Wesele i ślub - foto, oprawa muzyczna i inne usługi

~lol niezalogowany
6 lutego 2013r. o 17:18
~Marek napisał(a): to sa autentyczne ceny - to jest szok i paranoja!!! a co za co sie pytam za granie ludzia na nerwach. poprostu szok co oni jeszcze wymysla!!! jeden dzien grania na weselu to koszt 7500 zł drugi tyle samo czyli juz mamy 15 tys za wesele za sama muzyke. przeciez to jest niewyobrazalne co tym zespolom bije na dekiel....porazka

Tez mnie interesuja nazwy zespolow ktore tyle biora:) jak ja szukalem kapeli na swoje wesele to nikt nie powiedzial mi wiecej niz 4.000 tys. z poprawinami. Uwierz, ze przeszukalem ich wiele.

Zmoderowano 06.02.2013 godz.21:52 - powód: korekta cytowania (sentinel)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ja niezalogowany
6 lutego 2013r. o 17:22
polecam zespół CRYSTAL -młody męski wokal,keyboard,perkusja
~julek niezalogowany
6 lutego 2013r. o 17:32
znam zespół,który jest genialny,ale przy tym nie tani,ok 10.000.-i więcej to Omen Band z Krakowa,do sprawdzenia na ich stronie...
~lol niezalogowany
6 lutego 2013r. o 17:55
~julek napisał(a): znam zespół,który jest genialny,ale przy tym nie tani,ok 10.000.-i więcej to Omen Band z Krakowa,do sprawdzenia na ich stronie...

A zespol z Krakowa. Tu nie jest Krakow i ceny sa rowniez inne tak jak i w zarobkach.
~JACO niezalogowany
6 lutego 2013r. o 18:16
Zespół Prestiż z Jeleniej Góry,sprawdzony i w rozsądnej cenie naprawdę polecam.Grali u siostry a w maju u mnie będą grać
~ niezalogowany
6 lutego 2013r. o 18:32
Szukasz zespołu muzycznego - DYNAMIC 100% zadowolenia.
PO CO NAM J.GORA JAM MAMY SWOJE DOBRE ZESPOLY
~LOLITA niezalogowany
6 lutego 2013r. o 18:33
~JACO napisał(a): Zespół Prestiż z Jeleniej Góry,sprawdzony i w rozsądnej cenie naprawdę polecam.Grali u siostry a w maju u mnie będą grać
Jak już reklamujesz to"COVER BAND PRESTIŻ" i nie czarne kapelusze z Jeleniej.G. Okey,JACO
~--- niezalogowany
6 lutego 2013r. o 19:24
Co za bzdury piszesz Omen-Band nie gra po weselach to po pierwsze, a po drugie jest to zespol sceniczny 9-osobowy i nawet jezeli biora 10 000 tys. to i tak wychodzi mniej na osobe niz zespol 2 osobowy ktory sobie krzyczy 3000 tys
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.