Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Wesele i ślub - foto, oprawa muzyczna i inne usługi

~__---- niezalogowany
5 lutego 2013r. o 14:42
~ napisał(a): witam
Słuchajcie pomożecie? szukam zespołu na wesele a dokładnie zespół stec czy ktoś wie jak oni grają? i jakiś na miar na nich bym chciała. Pozdrawiam

Moim zdaniem Stece są godni polecenia jeżeli ktoś lubi tradycję, piosenki jugosławiańskie itd. a jeśli ktoś pragnie z wesela zrobić ,,dyskotekę" to w tym przypadku sie nie sprawdzą. Ja akurat bardzo gustuje w ich wykonaniu:) pozdrawiam
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~pomoc przy ślubie niezalogowany
5 lutego 2013r. o 14:45
Pojawiła się nowa strona bolesławiecka dotycząca tematu.
www.biswesele.cba.pl
~Zenek niezalogowany
5 lutego 2013r. o 15:55
~Beata napisał(a): Mysle ze masz racje Stece tu rutyniarze i wszystko robia schematycznie .
Polecilabym jakas młodą krew moze FOREST ?albo zespól z Legnicy ,albo Jeleniej Góry

Ta młoda krew nie oznacza wcale dyskoteki To jest nowczesne spojrzenie na wesele a nie lizaczek kolejowy i robimy pociag Pociag mozna zrobic tez bez lizaczka i melodii Rynkowskiego Ale Stece tego nie potrafia Jezeli chodzi o nowoczesne oswietlenie to tez nie oznacza ze bedziemy na Dyskotece i walimy po czach strobokopem ,ale mozna zrobic np FAJNY POKAZ LASEROWY Swiat sie zmienia i Wesela tez sie zmieniaja ale napewno nie z zespołem Stecow
~Bogdan niezalogowany
5 lutego 2013r. o 19:11
Polecam zespól Tomski Band
Czad na zywo super zajefajnie
~marekf. niezalogowany
5 lutego 2013r. o 23:26
Witam wszystkich.

Stwierdzam, ze czytając nie da sie wogole stwierdzić która kapele wybrać, a doszedłem do 71 strony zaczynając czytać od końca.
Ci chwaleni są ostro jechani dwie strony dalej i tak bez końca.
Na You Tubie nie ma wszystkich..

Przekonaliście mnie ,ze wybór jest bardzo ważny, a , ze nie bylem na wielu weselach najbezpieczniej jest mi stwierdzić, że szukam:

- grupy 4 ,5 osobowej.
Co chyba już samo mówi za siebie- wokalu męskiego i żeńskiego. Potrafiących zagrać dla starszych i młodych.
-perkusji
Narzeczona chciała by ja mieć perkusje i harmonie. Bez tego drugiego instrumentu wiadomo, ze by się obeszło. Fajnie jak by była ta harmonia chociaż jako chwilowy dodatek.

Wydaje mi się ,ze jeśli orkiestra wspomagała by się czasem muzyka z podkładu to nie robiło by to jakiegoś problemu. Tym ,bardziej jeśli nikt za bardzo by się nie zorientował.
Ważne , aby potrafili zagrać żywo i skłonić do zabawy gości weselnych.

BARDZO PROSZĘ O JAKIEŚ PROPOZYCJE.
~XP niezalogowany
5 lutego 2013r. o 23:36
Napisz na
[email protected]

otrzymasz namiary na 2 kapele
~alicja niezalogowany
6 lutego 2013r. o 9:30
witam czy znacie kapele o takich namiarach z tego co wiem nazwisko ich to gogulscy jakos tak a numer telefonu 694.....60 pytam dlatego ze ktos mi polecil ale nie powiedzieli mi ze nie mozna ich nigdzie posluchac i i nie rekamuja sie poprostu sa tylko jak ktos ich poleci a nie chce brac w ciemno:(
~Bogdan niezalogowany
6 lutego 2013r. o 9:38
Nietety ja ich nie znam
Ale mam rade Kazdy porzadny ,dbajacy o opinie zespól muzyczny ma swoja strone internetowa lub przynajmiej jakis wpis na portalach weselnych Jak mozesz sie opierac na tym ze ktos Ci polecił zespol Osoba polecajaca moze ci zrobic krzywde nawet nie zna nazwy ani telefonu Lepiej dokonac wyboru o znane i uznane zespoły ktore maja swoje strony w internecie Tam sa pliki demo mozna posłuchac jak brzmia jak wygladaja jaki maja sprzet i oswietlenie
Wystarczy wpisac Zespól muzyczny Bolesławiec lub wejsc na youtube i wpisac to samo czyli Zespol muzyczny Bolesławiec Poswiec chwilke czasu a gwarantuje ze znajdziesz dobry zespól ,ktory jestes w stanie sprawdzic i nie brac kota w worku bo Ciocia ,ktora była na weselu 20 lat temu polecila ci zespól ale nie pamieta nawet jak sie nazywaja
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.