Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Wesele i ślub - foto, oprawa muzyczna i inne usługi

~ niezalogowany
18 lutego 2013r. o 18:01
napisz jaki termin na [email protected] to znajdziemy dobra kapele
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5163
#SM nieaktywny
18 lutego 2013r. o 18:05
~alicja napisał(a): witam czy znacie kapele o takich namiarach z tego co wiem nazwisko ich to gogulscy jakos tak a numer telefonu 694.....60 pytam dlatego ze ktos mi polecil ale nie powiedzieli mi ze nie mozna ich nigdzie posluchac i i nie rekamuja sie poprostu sa tylko jak ktos ich poleci a nie chce brac w ciemno:(

Ja wlasnie tak wybralam i nie narzekam ;) zespol polecila mi ciocia meza, bo slyszala na innym weselu. Tez bralismy praktycznie w ciemno, ale nie zalujemy i Tobie rowniez polecam, bardzo ladne glosy, ladnie skomponowana muzyka, sa mili i wszystko z nimi mozna dograc, prowadza cale wesele. Ja szczerze polecam, a ze sie nie reklamuja, a maja terminy pozajmowane to chyba o czyms swiadczy.
~ niezalogowany
18 lutego 2013r. o 18:09
~mentor napisał(a): Hello wokalistka, ja poszukuję poważnie wokalistkę może znasz namiary do jakieś która szuka pracy w zespole

Zadzwon do Dody ona jest teraz bez pracy
~ niezalogowany
18 lutego 2013r. o 18:09
~mentor napisał(a): Hello wokalistka, ja poszukuję poważnie wokalistkę może znasz namiary do jakieś która szuka pracy w zespole

Zadzwon do Dody ona jest teraz bez pracy
2346
#gustaw nieaktywny
18 lutego 2013r. o 18:30
jakie wesele taki zespół ,zamów "STECE" !!
~ niezalogowany
18 lutego 2013r. o 18:45
No wlasnie :ostatnio na forum poswieconym ostatkom zespól Stecow zebrał nieprzychylne opinie ponoc spiewali same stare kawalki i zle bawili gosci i ze przydałaby sie im dobra wokalistka
Moze na weselu sie lepiej prezentuja ?
41
#jegomosc nieaktywny
18 lutego 2013r. o 22:21
~ napisał(a): No wlasnie :ostatnio na forum poswieconym ostatkom zespól Stecow zebrał nieprzychylne opinie ponoc spiewali same stare kawalki i zle bawili gosci i ze przydałaby sie im dobra wokalistka
Moze na weselu sie lepiej prezentuja ?

Jeśli mówisz o ostatkach w Otoku to z tego co wiem zabawa była iście szampańska, kasy na szczytny cel zebrano górę więc chyba nie ma co narzekać.

Zespoły są różne i dziwne by było, gdyby każdemu podobało się to samo:)

www.djdowynajecia.pl
~ niezalogowany
18 lutego 2013r. o 22:45
chodzi o ostatki w Piramidzie
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza