Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wesele i ślub - foto, oprawa muzyczna i inne usługi

~xxx niezalogowany
14 marca 2013r. o 14:56
a duet dwóch panów BIANCO? co mozecie o nich powiedziec?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Zenek niezalogowany
14 marca 2013r. o 16:07
A jak myslisz 2 facetow to znaczy brak damskiego głosu reszte dodaj sobie sam
~ niezalogowany
14 marca 2013r. o 16:34
~Zenek napisał(a): A jak myslisz 2 facetow to znaczy brak damskiego głosu reszte dodaj sobie sam

poznam opinie osob które jednak slyszaly ich na zywo :)
41
#jegomosc nieaktywny
14 marca 2013r. o 16:45
~xxx napisał(a): a duet dwóch panów BIANCO? co mozecie o nich powiedziec?

Bianko grali u mnie na weselu - jeśli dalej grają w składnie z AD 2008 roku to polecam z całego serca, ja wspominam bardzo dobrze:)

www.djdowynajecia.pl
657
#agak nieaktywny
14 marca 2013r. o 20:21
a ja polecam Mikołajczyk Band, mają klasę wg mnie :)

www.agakryspin.com
~poza niezalogowany
14 marca 2013r. o 23:51
jegomosc napisał(a):
~xxx napisał(a): a duet dwóch panów BIANCO? co mozecie o nich powiedziec?

Bianko grali u mnie na weselu - jeśli dalej grają w składnie z AD 2008 roku to polecam z całego serca, ja wspominam bardzo dobrze:)
u mnie w rodzinie grali na 6 weselach , śmiejemy się że mamy 50 % rabatu i ze szczerym sercem polecam w100% z nimi zawsze jest dobra zabawa
~ niezalogowany
15 marca 2013r. o 9:01
A ja jestem przeciwny duetom a jezeli to 2 facetow to to jest totalna porazka Głos damski musi byc !!!!!!!!!!!!!
I niech za chwile nie odezwie sie ktos ze nie musza spiewac damskich piosenek
Zawsze mui byc damski i meski głos k
i musza byc piosenki wykonywane przez kobiety i mezczyzn
Własnie dlatego duety meskie to porazka
~> niezalogowany
15 marca 2013r. o 9:55
U mnie też grał zespół BIANCO i naprawdę szczerze polecam, świetny zespól, goście byli zachwyceni. Nie długo znowu bawię się na weselu przy tym zespole:)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!