Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA ZEGARMISTRZOSTWO zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wesele i ślub - foto, oprawa muzyczna i inne usługi

~Vivd niezalogowany
4 lutego 2010r. o 21:07
~krojczy napisał(a): szukam namiaru na mix węgliniec

692 469 018 , lub 663 291 810
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
4 lutego 2010r. o 21:10
dzięki za inf. :)
~jej niezalogowany
4 lutego 2010r. o 21:36
Nooo, żeby tak od razu obrazić się za skarpetę ? Aha, a Pireus to jak sama nazwa wskazuje, Duńska kapela szantowa.
~Iza niezalogowany
28 lutego 2010r. o 17:37
Witam. Czy ktoś może mi powiedzieć coś o zespole GOSTA?
~Iza niezalogowany
28 lutego 2010r. o 17:40
Witam. Czy mógłby mi ktoś napisać coś na temat zespołu GOSTA?
4032
#massi2301 nieaktywny
28 lutego 2010r. o 21:56
A "BIANCO" z Warty Bolesławieckiej??ten Pan gra na bardzo wielu imprezach a szczególnie weselach chodzi o pana Zeszutka
~ niezalogowany
1 marca 2010r. o 3:34
Czemu jesteście tacy dziwni? Po co rzucacie nazwiskami na forum? Przecież to jest prosta droga do działań Urzędu Skarbowego. Skąd wiecie, że ten Pan życzy sobie coś takiego jak ujrzenie swojego nazwiska na publicznym forum. Pomyślcie trochę zanim coś zrobicie.
~ niezalogowany
1 marca 2010r. o 12:59
Do wcześniejszego pytania: Pireus nie jest z Grecji, aczkolwiek grają dobrze dużo greckich kawałków. Na koncertach wszystko idzie na żywo, bez minidysków i bez playbacków, nie co te śmieszne Orfeusze...tyle razy był w Bolesławcu, a ani razu nie zauważyłam, żeby szedł głos na żywo. Ludzie to nie idioci, widzą i słyszą. A na weselach wszyscy podpierają się minidyskami, a pokażcie mi kogoś kto tak nie robi? Z resztą czy podkład na żywo, czy nie, efekt ten sam i tak wychodzi :]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA Metrohouse zaprasza