Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA ZEGARMISTRZOSTWO zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wesele i ślub - foto, oprawa muzyczna i inne usługi

~ niezalogowany
1 marca 2010r. o 13:20
Nie porównujcie tu jakiegoś Pireusu do Orfeusza, bez przesady, Orfeusz to wysoko cieniony grecki zespól a Pireus to zwykły weselny potupaj
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
1 marca 2010r. o 13:39
to forum to upadek ŚMIECH
~amstrong niezalogowany
1 marca 2010r. o 16:27
~ napisał(a): Nie porównujcie tu jakiegoś Pireusu do Orfeusza, bez przesady, Orfeusz to wysoko cieniony grecki zespól a Pireus to zwykły weselny potupaj
:) Potupaj to chyba z ciebie.Zastanów się zanim napiszesz posta i nie obrażaj słowami ANONIMIE :*
~J niezalogowany
4 czerwca 2010r. o 6:58
Ja za to tydzień temu miałem wesele i ostrzegam wszystkich "młodych" przed rkiestrą RUBENS !!!
Niestety ich występ był adekwatny do ceny. Wzieli co prawda niewiele ale to nie był powód bo byle odbębnić występ. Mimo że jak juz grali to nawet nieźle ale zdecydowanie Panowie z tego zespołu nie maja wyczucia gości. Bardzo długie przerwy pomiędzy występami (nawet goście zaczeli juz skandować "orkiestra grać). Występ błogosławieństwa- odczytane z kartki 4 strony tekstu jak by czytał pzrepis na ciasto ze śliwakmi. Goście zgromadzeni zaczeli już ziewać z nudów. Odczepiny tez pzredłużone nudne przyśpiewki. Pomimo zwracania uwagi o długich przerwach pomiędzy graniem mieli to niestety w ... poważaniu. Najgorsze i nieprofesjonalne było jednak upojenie alkoholowe. Starosta postawił flaszkę ale z zastzreżeniem "pić z głową" Niestety tej głowy nie mieli. Co ciekawe sami Panowie z orkiestry Rubens nawet nie zdaja sobie sprawy jak słabo prowadzili wesele, dobrze że mam kreatywnych przyjaciół to w długich przerwach sami śpiewali bo by totalnie wiało nudą. Rozmawiając z przyjaciółmi i rodziną po weselu opowiadali że niestety jedynym minusem weselicha była orkiestra , nie jest to wiec jedynie moja i mojej żony ocena.To tyle na temat orkiestry RUBENS- szczerze odradzam
~ niezalogowany
5 czerwca 2010r. o 15:38
Za to ja z czystym sumieniem mogę polecić Pana Steca i jego zespół. Wszystko w ich wykonaniu brzmiało rewelacyjnie. Ładnie poprowadzili błogosławieństwo, darowiny, oczepiny. Ciekawe przyśpiewki i co najważniejsze potrafili zabawić gości. Przerwy były w sam raz a muzyka dopasowana dla każdego. Dodatkowo w trakcie przerw chodzili między stolikami, grali na akordeonach i śpiewali. Goście byli zachwyceni. Gdybyśmy mieli jeszcze raz wybierac, na pewno byliby to ponownie ONI.
4074
#ejwa nieaktywny
5 czerwca 2010r. o 15:55
zespól Versus,super grają i wymyslają różne świetne zabawy :)

Pieniadze szczescia nie daja. Dopiero zakupy - Marilyn Monroe
~zanet niezalogowany
24 czerwca 2010r. o 8:10
Witam! Jestem w trakcie szukania zespołu muzycznego na wesele. Proszę o opinię na temat zespołu SWING z Legnicy i EFEKT z Bolesławca. Dziękuję :-)
2924
#Anonim2924 nieaktywny
24 czerwca 2010r. o 8:25
Bawiłem się na weselach gdzie grały oba zespoły i krótko powiem tak Swing raczej nie przypadł mi do gustu natomiast Efekt, jeśli to ten zespół gdzie grają Arleta, Maniek i Adaś jak najbardziej TAK !

Pozdrawiam Wujek
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA Metrohouse zaprasza