Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Wesele i ślub - foto, oprawa muzyczna i inne usługi

~Forever niezalogowany
18 stycznia 2011r. o 14:09
Witam!
kontakt do zespołu Forever 603360545- jesteśmy z Legnicy, nie mamy jeszcze swojej strony internetowej - to już wkrótce - w imieniu zespołu dziękuję za wszystkie miłe komentarze - Pozdrawiam
Dominika
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~monia1807 niezalogowany
24 stycznia 2011r. o 13:12
a co sądzicie o zespołach takie trio i gloomki??
~ niezalogowany
2 lutego 2011r. o 18:20
zespół ''SEKRET '' z Chojnowa duet - K+M
TEL 604-340-188 POLECAM GORĄCO :)
~snickers niezalogowany
2 lutego 2011r. o 18:40
Brawa dla "zespołu" Forever. Nie ma to jak puszczanie muzyki z laptopa!!! Brawa i jeszcze raz brawa! Byłem pod wrażeniem "grą" na instrumentach - pełen profesjonalizm :D
~ niezalogowany
2 lutego 2011r. o 21:30
zrób casting
~ niezalogowany
2 lutego 2011r. o 21:38
~endi napisał(a): Witam wszystkich serdecznie. Jaki zespół polecilibyście na wesele? Jeżeli to możliwe podajcie jakieś namiary...

polecam (relaks )z nowogrodzca graja wszystko fajne mocne glosy ,ale maja mocno napiete terminy .tak ze duzo wczesniej trzeba sie umawiac .wymyslaja super zabawy na weselach grali u mojego brata bylo ekstra.
~jasiekk niezalogowany
2 lutego 2011r. o 22:09
Ja polecam zespół Dynakord.Grają do tańca i po wiązankach zagranych rozbawiają ludzi muzyką jak Dj.tel 504804747
4598
#Kangurka nieaktywny
2 lutego 2011r. o 23:07
Ja powiem jakiego zepolu ja nie polecam. DUET. Śpiewaja przec ietnie, ale do czego zmierzam. Brakuje na ich weselach zabaw. Dwie na krzyz i koniec. a na weselach chodzi o fajna muzyke i dobra zabawe. Pierwsze...hmmmm... drugiego brak:(

Never give up. There is no such thing as an ending. Just a new beginning :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.