Wesele i ślub - foto, oprawa muzyczna i inne usługi
~ niezalogowany 6 stycznia 2011r. o 21:17
tak, znam. Świtna kapela. Śpiewają dwie dziewczyny... czarna i blondi. Są świetne! Potrafią rozbujać wszystkich, roztańczone, rozśpiewane i usmiechnięte :) Polecam, zespół jest świetny. Widziałem ich w akcji na weselu i na Sylwka! Grają nawet kawałki ostrego rocka i metalu... zagrają chyba wszystko! Z tego co wiem są z Legnicy.
Polecam zespół Fourever z Legnicy... Zagrali super Sylwestra w Oleńce w Bolesławcu - w tym roku. Nie mam niestety namiarów, ale na pewno właściciel Oleńki będzie miał. Dwie świetnie śpiewające dziewczyny, gitara i klawisz... zresztą wszyscy tam śpiewali. Załączam fotkę z imprezy. Dawno nie słyszałam lepszego zespołu.[img=1294345579_6mrd1mx.jpg]
tak, znam. Świtna kapela. Śpiewają dwie dziewczyny... czarna i blondi. Są świetne! Potrafią rozbujać wszystkich, roztańczone, rozśpiewane i usmiechnięte :) Polecam, zespół jest świetny. Widziałem ich w akcji na weselu i na Sylwka! Grają nawet kawałki ostrego rocka i metalu... zagrają chyba wszystko! Z tego co wiem są z Legnicy.
Na internecie nie mozna w ogole znalezc namierow na zespo Forever z Legnicy znajduje tylko z Tomaszowa L. Jestecie pewni ze oni sa z Legnicy ??? Jakies namiary, strona internetowa ??
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.