na wielu weselach byłam i przy wiel zespołach sie bawilam i jesli moge polecic jakis to AXEL z Gromadki jest nie doprzebicia warci tych pieniedzy jakie biora
Witam goraco polecam zespól z Jeleniej Góry Grali w Kruszynie na weselu byłem na wielu weselach ale tak jak oni grali i bawili ludzi to był majstersztyk Niestety nie zapamietalem ich nazwy Wiem tylko ze to było małzesntwo Pewnie w gospodzie beda wiedzieli jak sie nazywaja
na moim weselu grało takie trio , jestesmy bardzo zadowoleni.
sympatyczni ludzie , grają naprawdę z pasją .
Nie piją alkoholu , co jest wazne .
Błogosławieństwo , gry , zabawy zorganizowali rewelacyjnie .
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.