~swiadek napisał(a): czy zespól precedens fajnie gra kto ich slyszal bo jestem zainteresowany wynajeciem ich na wesele bo slyszalem jeden zespol fajnie grali ale klawiszowiec byl bez nadziejny wokalistka bardzo ladnie spiewala i saksofonistka pieknie grala zeby nie ten klawiszowiec to bym ich wynajol pozdro dla dziewczyn z zespolu...... Prosze o opinie zespolu precedens dziekuje.
sentinel napisał(a):~swiadek napisał(a): czy zespól precedens fajnie gra kto ich slyszal bo jestem zainteresowany wynajeciem ich na wesele bo slyszalem jeden zespol fajnie grali ale klawiszowiec byl bez nadziejny wokalistka bardzo ladnie spiewala i saksofonistka pieknie grala zeby nie ten klawiszowiec to bym ich wynajol pozdro dla dziewczyn z zespolu...... Prosze o opinie zespolu precedens dziekuje.
~m napisał(a): ZODIAK, ZODIAK, JESZCZE RAZ ZODIAK, PEŁNA PROFESJA, 100% ZAANGAŻOWANIA, IDEALNA WSPÓŁPRACA! GORĄCO POLECAM! WARTO! JA I MÓJ MAŻ ORAZ GOŚCIE JESTEŚMY ZACHWYCENI! :)Nie moze byc,oni z wesela robią szopki wielki szoł Tina jak spiewa to spiewa ten zespol z kopacza nic rewelacyjnego a goscie popili zjedli i musi byc OK.
~JAJ napisał(a): szukam namiarów na Węglinieckie zespoły,
a i jeszcze jakaś opinia również byłaby mile widziana.