krzysztof20d napisał(a):Ale jaja? Show to mogą sobie robic w teatrze a nie na parkiecie na weselu gdzie powinni tanczyc goscie weselni.Przebrana za Tine Turner to faktycznie szał na weselu tylko ze ona nie spiewa nie wierze zeby zaspiewala tak jak Tina a co do reszty to nic rewelacyjnego jak kazda inna kapela na wesela która potrafi troche lepiej zabawic gosci weselnych.Krzysztof20d piszesz ze miales okazje z nimi pracowac to chyba skrzynie ponosic na scene itp. :PBernard napisał(a):To co ich głownie wyróżnia na tle innych kapel to show jaki pokazują, też miałem okazję pracować z nimi kiedyś na weselu :)[img=1321452915_4e1kyk5.jpg][img=1321452952_eyamn4a.jpg][img=1321452969_6kiv2lj.jpg][img=1321452996_5t6m307.jpg][img=1321453013_sj78frt.jpg]~Franko napisał(a): Nic ciekawego tylko reklama widocznie kiepsko grają.
Słyszałem ich, zdziwiłbyś się. Mało jest tak dobrych kapel.
~stary muzyk napisał(a): Widzisz Bernard, to tak samo jak z fotografami na weselu. Jedni są mało widoczni ( bo chyba o to chodzi) i robią świetne foty, a inni starają się być postaciami pierwszo - planowymi. Biegają, skaczą, wyginają się, kładą, ustawiają młodych itp. cuda robią, a czy robią lepszą robotę od tych pierwszych? No cóż-niekoniecznie. To tylko tak na marginesie tej dyskusji. Acha, żeby nie było, że jakiś sobie człowieczek zabiera głos w dyskusji...
Ja z kolei miałem okazję widziec pracę różnych fotografów z od drugiej strony.
Pozdrawiam i fotografów i kapele.
~KONRAD napisał(a): Ja nie rozumiem dlaczego robicie tu darmowa reklame zespolowi Zodiak Zespol jak kilka innych jezeli chodzi o show na scenie to mistrzowsko to robi Tomski Band z Jeleniej Góry Zodiakowi daleko do nich Lepiej skonczmy temat Zodiaka bo nie zasłuzyli zeby im robic darmowa reklame piszac o nich a tym bardziej wklejajac ich zdjecia W koncu znajdzie sie ktos kto ich zmiesza z błotemMistrz Tomski Band z J.Góry jeżeli lepiej robi show to pokaz ich{ zdiecia-fotki} bedziemy wdzieczni.