Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wesele i ślub - foto, oprawa muzyczna i inne usługi

~Ania niezalogowany
17 listopada 2011r. o 6:48
krzysztof20d napisał(a):
Bernard napisał(a):
~Franko napisał(a): Nic ciekawego tylko reklama widocznie kiepsko grają.

Słyszałem ich, zdziwiłbyś się. Mało jest tak dobrych kapel.
To co ich głownie wyróżnia na tle innych kapel to show jaki pokazują, też miałem okazję pracować z nimi kiedyś na weselu :)[img=1321452915_4e1kyk5.jpg][img=1321452952_eyamn4a.jpg][img=1321452969_6kiv2lj.jpg][img=1321452996_5t6m307.jpg][img=1321453013_sj78frt.jpg]
Ale jaja? Show to mogą sobie robic w teatrze a nie na parkiecie na weselu gdzie powinni tanczyc goscie weselni.Przebrana za Tine Turner to faktycznie szał na weselu tylko ze ona nie spiewa nie wierze zeby zaspiewala tak jak Tina a co do reszty to nic rewelacyjnego jak kazda inna kapela na wesela która potrafi troche lepiej zabawic gosci weselnych.Krzysztof20d piszesz ze miales okazje z nimi pracowac to chyba skrzynie ponosic na scene itp. :P
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
29
Bernard
17 listopada 2011r. o 8:46
Krzysztof zapewne, tak samo jak ja, robił zdjęcia na weselu, na którym ta kapela grała.

A że obaj zapewne robimy zdjęcia na wielu weselach na których są kapele, które bardziej są, niż grają, to widzimy różnicę : )

bobrzanie.pl
~stary muzyk niezalogowany
17 listopada 2011r. o 9:21
Widzisz Bernard, to tak samo jak z fotografami na weselu. Jedni są mało widoczni ( bo chyba o to chodzi) i robią świetne foty, a inni starają się być postaciami pierwszo - planowymi. Biegają, skaczą, wyginają się, kładą, ustawiają młodych itp. cuda robią, a czy robią lepszą robotę od tych pierwszych? No cóż-niekoniecznie. To tylko tak na marginesie tej dyskusji. Acha, żeby nie było, że jakiś sobie człowieczek zabiera głos w dyskusji...
Ja z kolei miałem okazję widziec pracę różnych fotografów z od drugiej strony.
Pozdrawiam i fotografów i kapele.
29
Bernard
17 listopada 2011r. o 9:57
~stary muzyk napisał(a): Widzisz Bernard, to tak samo jak z fotografami na weselu. Jedni są mało widoczni ( bo chyba o to chodzi) i robią świetne foty, a inni starają się być postaciami pierwszo - planowymi. Biegają, skaczą, wyginają się, kładą, ustawiają młodych itp. cuda robią, a czy robią lepszą robotę od tych pierwszych? No cóż-niekoniecznie. To tylko tak na marginesie tej dyskusji. Acha, żeby nie było, że jakiś sobie człowieczek zabiera głos w dyskusji...
Ja z kolei miałem okazję widziec pracę różnych fotografów z od drugiej strony.
Pozdrawiam i fotografów i kapele.

Zgadza się, ale ta kapela biega, wygina się i jest po prostu dobra. I to że ja czy Krzysztof tak twierdzimy nie wynika z jakichś układów itd a po prostu z tego, że mamy porównanie : )

A co do fotografów - jeden z najlepszych jakich znam robi wokół siebie duże show i jego fot to nie pogarsza : )

Dopisane 17.11.2011r. o godz. 09:57:

Ale fakt że też masz dużo racji - reguł nie ma.

bobrzanie.pl
~ niezalogowany
17 listopada 2011r. o 11:00
A czy mógłby ktoś się wypowiedzieć na temat zespołu SEKRET zBolesławca? Jakie są wasze opinie?
~KONRAD niezalogowany
17 listopada 2011r. o 15:43
Ja nie rozumiem dlaczego robicie tu darmowa reklame zespolowi Zodiak Zespol jak kilka innych jezeli chodzi o show na scenie to mistrzowsko to robi Tomski Band z Jeleniej Góry Zodiakowi daleko do nich Lepiej skonczmy temat Zodiaka bo nie zasłuzyli zeby im robic darmowa reklame piszac o nich a tym bardziej wklejajac ich zdjecia W koncu znajdzie sie ktos kto ich zmiesza z błotem
~Krzysztof20d niezalogowany
20 listopada 2011r. o 7:56
~KONRAD napisał(a): Ja nie rozumiem dlaczego robicie tu darmowa reklame zespolowi Zodiak Zespol jak kilka innych jezeli chodzi o show na scenie to mistrzowsko to robi Tomski Band z Jeleniej Góry Zodiakowi daleko do nich Lepiej skonczmy temat Zodiaka bo nie zasłuzyli zeby im robic darmowa reklame piszac o nich a tym bardziej wklejajac ich zdjecia W koncu znajdzie sie ktos kto ich zmiesza z błotem
Mistrz Tomski Band z J.Góry jeżeli lepiej robi show to pokaz ich{ zdiecia-fotki} bedziemy wdzieczni.
~- niezalogowany
20 listopada 2011r. o 9:08
Ja nie mam ich zdjec ale wydaje mi sie ze wystarczy wejsc na strone zespołu Tomski Band
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Metrohouse zaprasza