~~Dawid D niezalogowany 29 września 2023r. o 15:25
Chciałbym wybrać się na koncert Czerwone Gitary ponieważ jest mój ulubiony zespół który śpiewa przeboje za którymi się tęskni jest to muzyka którą można słuchać w każdym miejscu zespół który zachwyca na każdym swoim koncercie przebojami takimi jak Matura , Tak Bardzo Się Starałem czy Anna Maria te nagrania słucha cała Polska i przy tej muzyce można się bawić do rana
~~Wiki 63 niezalogowany 29 września 2023r. o 17:58
Nas nie będzie,a Czerwone Gitary będą dalej grać,ich piosenki to muzyka mojej młodości,nawet córka ma na imię Anna Maria.Byłoby fajnie móc ich na żywo posłuchać.
Moja mama obchodzi 01.10. Swoje 60 urodziny był by to wspaniały prezent urodzinowy,który miło by spędziła ze swoim mężem. W tym roku obchodzili również swoją 40 rocznicę ślubu.. Po wspominaliby swoje lata młodości przy wybornej muzyce.
~~Wu-Zet-Ka niezalogowany 30 września 2023r. o 19:18
A ja bym poszła na taki koncert z moim 14-letnim synem, który od miesiąca jest uczniem szkoły średniej. Jest przestraszony i zestresowany tą nową sytuacją, wiec taki relaks bardzo dobrze by mu zrobił. Piosenki na pewno by mu się spodobały, bo mają uniwersalny tekst, wpadającą w ucho muzę i nawet dla kogoś, komu słoń na ucho nadeptał, są łatwe do przyswojenia, więc może „maturę”, czy inne „kwiaty” nuciłby sobie podczas odrabiania matmy…
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.