Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA Wall Printers zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Czerwone Gitary już 5 października w Bolesławcu! Zdobądź bilet!
~~Brudna Tygrysówka niezalogowany
30 września 2023r. o 19:27
A jakie to Czerwone Gitary. Nie ma Krajewskiego, Klenczona, zebrało się paru młodych chłopaków i grają ich utwory. To tak jakby powiedzieć że Niemen i Akwarele będą koncertować.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~pamiec niezalogowany
1 października 2023r. o 16:17
Już tak nisko że do Bolca przyjadą. No
nasz guru okaże gest taki jak na Orlej i Staroszkolnej
~~Piotr niezalogowany
2 października 2023r. o 6:46
~~Ołowianoszary Wrzos napisał(a): gdzie te czasy co do tego grajdołka zapraszało się Roya Orbisona...;D ;D ;D
to był niezapomniany koncert...

Kiedyś w Bolcu miał być Chuck Berry ale Orbison ? Był Hendrix , ale brat Jimmiego.
~~Merry niezalogowany
3 października 2023r. o 9:20
Chciałabym usłyszeć mój ulubiony zespół wraz z partnerem, który jest obcokrajowcem i poznaje polską kulturę i zwyczaje.
29
Bernard
3 października 2023r. o 10:36
~~Kama napisał(a): Moja mama obchodzi 01.10. Swoje 60 urodziny był by to wspaniały prezent urodzinowy,który miło by spędziła ze swoim mężem. W tym roku obchodzili również swoją 40 rocznicę ślubu.. Po wspominaliby swoje lata młodości przy wybornej muzyce.

Gratulujemy wygrania wejściówki, prosimy o kontakt pod numerem telefonu 696 373 113.

bobrzanie.pl
~~Jaskrawożółta Petunia niezalogowany
3 października 2023r. o 20:54
~~Wu-Zet-Ka napisał(a): A ja bym poszła na taki koncert z moim 14-letnim synem, który od miesiąca jest uczniem szkoły średniej. Jest przestraszony i zestresowany tą nową sytuacją, wiec taki relaks bardzo dobrze by mu zrobił. Piosenki na pewno by mu się spodobały, bo mają uniwersalny tekst, wpadającą w ucho muzę i nawet dla kogoś, komu słoń na ucho nadeptał, są łatwe do przyswojenia, więc może „maturę”, czy inne „kwiaty” nuciłby sobie podczas odrabiania matmy…

Moja 13 letnia córka chodzi do tej samej klasy, ale nie lubi takiej muzyki.
~~iza niezalogowany
4 października 2023r. o 11:54
~~Wu-Zet-Ka napisał(a): A ja bym poszła na taki koncert z moim 14-letnim synem, który od miesiąca jest uczniem szkoły średniej. Jest przestraszony i zestresowany tą nową sytuacją, wiec taki relaks bardzo dobrze by mu zrobił. Piosenki na pewno by mu się spodobały, bo mają uniwersalny tekst, wpadającą w ucho muzę i nawet dla kogoś, komu słoń na ucho nadeptał, są łatwe do przyswojenia, więc może „maturę”, czy inne „kwiaty” nuciłby sobie podczas odrabiania matmy…

Kiedyś wszystkie lęki leczył kabel od prodiża albo pasek. Polecam :)
~~Burobrązowa Irezyna niezalogowany
4 października 2023r. o 14:27
Gratuluję metod wychowawczych.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza