~~Złotawobrązowa Fuksja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Obecność obowiązkowa napisał(a): W niektórych szkołach są próby zmuszania uczniów do chodzenia na religię.
To jest religia, czy nauka o religiach? Jeżeli religia to jaka? Bo jest wiele religii.
~~Zielonobrunatny Suchodrzew napisał(a): Ja pierniczę, Marqzewski, czemu ty pozwalasz jakimś deklom na zakładanie tak durnych tematów? Czy ty chlejesz w tym biurze, że przy akceptacji tematów nie widzisz liter? Co jest do jasnej cholery?
~~Zielonobrunatny Suchodrzew napisał(a): Ja pierniczę, Marqzewski, czemu ty pozwalasz jakimś deklom na zakładanie tak durnych tematów? Czy ty chlejesz w tym biurze, że przy akceptacji tematów nie widzisz liter? Co jest do jasnej cholery?
~~Marqzewski napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zielonobrunatny Suchodrzew napisał(a): Ja pierniczę, Marqzewski, czemu ty pozwalasz jakimś deklom na zakładanie tak durnych tematów? Czy ty chlejesz w tym biurze, że przy akceptacji tematów nie widzisz liter? Co jest do jasnej cholery?
Idi ty na xuj.
~~Oświecenie napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zielonobrunatny Suchodrzew napisał(a): Ja pierniczę, Marqzewski, czemu ty pozwalasz jakimś deklom na zakładanie tak durnych tematów? Czy ty chlejesz w tym biurze, że przy akceptacji tematów nie widzisz liter? Co jest do jasnej cholery?
Nowe czasy idą , kończy się epoka klechistanu.
~~Marqzewski napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zielonobrunatny Suchodrzew napisał(a): Ja pierniczę, Marqzewski, czemu ty pozwalasz jakimś deklom na zakładanie tak durnych tematów? Czy ty chlejesz w tym biurze, że przy akceptacji tematów nie widzisz liter? Co jest do jasnej cholery?
Idi ty na xuj.