~~Janina napisał(a): dzis okolo godz,14 .00 zostaly znalezione klucze na ulicy ogrodowej....
~~odEMdoA napisał(a):Ktoś napisał: ~~Janina napisał(a): dzis okolo godz,14 .00 zostaly znalezione klucze na ulicy ogrodowej....
Moje.gdzie mogę odebrać?
~~Woskowożółta Bakopa napisał(a):Ktoś napisał: ~~odEMdoA napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Janina napisał(a): dzis okolo godz,14 .00 zostaly znalezione klucze na ulicy ogrodowej....
Moje.gdzie mogę odebrać?
~~Woskowożółta Bakopa napisał(a):Ktoś napisał: ~~Woskowożółta Bakopa napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~odEMdoA napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Janina napisał(a): dzis okolo godz,14 .00 zostaly znalezione klucze na ulicy ogrodowej....
Moje.gdzie mogę odebrać?
Klucze odebrać pod nr telef
652 299273
~~Janina napisał(a): dzis okolo godz,14 .00 zostaly znalezione klucze na ulicy ogrodowej....
~~odEMdoA napisał(a):Ktoś napisał: ~~Janina napisał(a): dzis okolo godz,14 .00 zostaly znalezione klucze na ulicy ogrodowej....
Moje.gdzie mogę odebrać?
~~Woskowożółta Bakopa napisał(a):Ktoś napisał: ~~Janina napisał(a): dzis okolo godz,14 .00 zostaly znalezione klucze na ulicy ogrodowej....
Klucze pod nr telef.652299273